Riqui Puig continua sent més notícia pels seus actes fora dels terrenys de joc que pel seu futbol amb la samarreta del FC Barcelona.

Després d'un mercat de fitxatges en els que el jugador de Matadepera s'ha negat a sortir cedit malgrat l'avís de Ronald Koeman que jugarà molt poc amb ell a la banqueta, Riqui Puig sembla no haver perdut el somriure ni l'alegria. Ja ho va demostrar fa uns dies, quan va aparèixer en un directe entre Ibai Llanos i Gerard Piqué, quan s'havia desplaçat fins a la casa del central català per mantenir una xerrada amb ell. I és que com era previsible, Riqui Puig encara no ha disputat ni un minut en la present temporada, en la qual el Barça ja ha jugat 3 partits de Lliga.

Riqui Puig Barça Nastic FCB

Riqui Puig, en un partit de la pretemporada / FC Barcelona

Riqui Puig, ballant i deixant anar el volant mentre condueix

Lluny de centrar-se en el futbol, Riqui Puig continua sent notícia pel que fa fora dels camps de futbol, i l'últim exemple s'ha viscut aquest divendres, quan el centrecampista, de només 22 anys, ha publicat en el seu Instagram un sorprenent vídeo.

Al document, el jugador condueix un vehicle acompanyat per un amic. Porten la música molt alta i van ballant. Riqui Puig mira més a la càmera que a la carretera, mentre balla, i en un moment donat, davant de l'estupefacció de tots, aixeca els braços i deixa d'agafar el volant.

Pluja de crítiques a Twitter

El vídeo, és clar, no ha tardat a aixecar un enorme enrenou a les xarxes socials, ja que Riqui Puig no només condueix temeràriament, sinó que no té cap problema en mostrar-ho a tots com una cosa positiva. "Pobre noi! Cap sense cervell! No saben res de la vida i només viuen un món de cartró pintat i superficial!", escriu un usuari del Twitter. "No sé com encara corre pel club aquest malcriat. Només serveix per fer el pijoteras en un torneig de futbol 7 de Can Caralleu", afegeix un altre. "Què fa aquest ximple deixant anar el volant i cantant? No m'estranya que no jugui, ara entenc coses".

"Cada dia tinc més clar que dins del vestidor té una actitud molt diferent de la de nen bo que després presenta".

També hi ha, tanmateix, qui el defensa. "No sé per què us fiqueu amb ell, per una cosa així, hi ha gent que fa coses pitjors al volant i no dieu res... el que realment us fot és que sigui ell el que va assegut allà i no vosaltres".

 

Imatge principal: Riqui Puig, ballant i deixant anar el volant mentre condueix / Instagram / Riqui Puig