Enzo Fernández ha estat una de les grans revelacions del Mundial de Qatar. Malgrat que va començar sent suplent, ha acabat sent intocable per a Lionel Scaloni, i no només això, sinó que ha estat un dels jugadors més destacats de la selecció argentina durant la competició. Una cosa que ha provocat que existeixi un enorme interès per la seva contractació, doncs ha demostrat una adaptació increïble al futbol europeu, després d'arribar al Benfica a l'estiu, procedent de River Plate.

12 milions d'euros van haver de pagar els portuguesos per fer-se amb els serveis del centrecampista de només 21 anys, que ha multiplicat el seu valor en qüestió de pocs mesos. De fet, ara mateix reclamen més de 80 'quilos' per començar a estudiar la seva possible venda, i entre els interessats es col·locava al Reial Madrid, que ha pensat en ell com una alternativa a Jude Bellingham, que seria molt més car, ja que el Borussia Dortmund demana molts diners.

Florentino Pérez ha col·locat a l'ex de Defensa i Justícia a la seva agenda, i fins i tot es deia que ja havien mantingut les primeres converses amb el seu entorn. Però les últimes informacions assenyalen que és un altre club el que ara mateix té tot l'avantatge en la subhasta, i que seria més a prop d'aconseguir arribar a un acord per incorporar el crac sud-americà a les seves files. Ens referim al Liverpool, que s'ha obsessionat amb la seva firma.

Jürgen Klopp ha demanat a la directiva que faci tot el necessari per avançar-se a la resta de pretendents que té Enzo, i li asseguraria ser titular indiscutible en Anfield des del primer dia. I no estan disposats a esperar molt, de manera que volen deixar tot tancat el mes de gener, perquè s'incorpori amb efecte immediat al mercat hivernal, i així solucionar els problemes que tenen en la medul·lar, ja que Thiago Alcántara està sempre lesionat.

Jurgen Klopp Liverpool Europa Press
Jurgen Klopp/ Europa Press

En cas d'acabar marxant a la institució anglesa, podria enfrontar-se al Madrid en els vuitens de final de la Champions League.

Leo Messi recomana a Fernández unir-se als 'reds'

Els 'reds' estan tenint un aliat important en les negociacions, ja que Leo Messi no ho ha dubtat a l'hora de recomanar a Fernández que rebutgi Florentino Pérez, i es traslladi a la Premier League. Un consell que Enzo sembla haver escoltat, per desgràcia per al Madrid.

Klopp creua els dits perquè l'operació tingui èxit, i podrien pagar sense problema tots els diners que exigeixen des de l'Estadio da Luz per deixar sortir a un dels jugadors de moda.