El Borussia Dortmund en tot moment ha obert les portes a Jude Bellingham, i estan disposats a negociar les ofertes que arribin per ell. Saben que el desig de la seva jove estrella és canviar d'aires quan finalitzi la temporada, i s'han compromès a estudiar totes les propostes que rebin, però amb una sola condició: que superin els 100 milions d'euros. Aquest és el preu en el qual està taxat.

En cas que cap equip no pagui això, seguirà una altra campanya més en el Signal Iduna Park, on té contracte fins a 2025. Tanmateix, no són pocs els conjunts que no tindran problema en desemborsar aquesta quantitat, i fins i tot més. Entre ells estan el Chelsea, el Liverpool, el Manchester City, el Manchester United o del Paris Saint-Germain. I per descomptat, també el Reial Madrid, si bé Florentino Pérez espera aconseguir la seva incorporació a un cost bastant més reduït.

Perquè no vol pagar tant per un jugador que només té 19 anys, ja que creu que seria una pressió massa d'elevada per a ell. I, aprofitant les bones relacions que té amb la institució alemanya, és bastant optimista amb les seves opcions, i està convençut que podrà firmar-lo a un preu considerablement més reduït. Per a això, es diu que podrien incloure un futbolista en l'operació, que agrada molt a Edin Terzic.

Parlem d'Eduardo Camavinga, que aquesta campanya està tenint un paper bastant més secundari del que esperava. Després d'un curs, l'anterior, on va acabar sent bastant important, i jugant molts minuts, aquest any havia de ser el de la seva consagració. Res més lluny de la realitat, ja que lluny de fer un pas al capdavant, sembla que ha perdut la confiança per part de Carlo Ancelotti, i ha decebut amb el seu rendiment.

En el Santiago Bernabéu ja no el consideren imprescindible, i si pot ajudar que Bellingham aterri molt més barat, l'inclouran sense pensar-s'ho en un intercanvi de peces amb el BVB.

Camavinga es quedaria sense espai per culpa de Bellingham

El Madrid perdria a una de les seves grans promeses de futur, però tampoc no seria una baixa sensible considerant el paper secundari que ha tingut Camavinga en aquestes últimes setmanes. I a això cal afegir que, en cas que aterrés Bellingham, perdria encara més protagonisme.

Així que sembla una bona solució per a tothom incloure a l'ex del Stade Rennais en les negociacions, pel qual van pagar 30 'quilos' fa poc més d'un any, i que ara mateix està taxat en poc més de 50.