Jude Bellingham és un dels noms assenyalats en vermell a la cartera de fitxatges de Florentino Pérez. En el Reial Madrid no es tornaran bojos per la contractació del britànic, però no el perden de vista. Saben que és un dels centrecampistes cridats a ser entre els millors en la pròxima dècada i li seguiran la pista. Però no dilapidaran el que no està escrit per aconseguir els seus serveis.

En aquest sentit, el Borussia Dortmund, club en el qual juga el crac, reclama un mínim de 100 milions fixos més alguns en variables. Però Florentino ja ha comunicat al club alemany que no en passarà dels 80 'quilos' fixos més 20 en variables que va pagar Tchouaméni.

El Reial Madrid no entrarà en subhastes per Bellingham

Una posició que deixa al Liverpool com a alumne avantatjat en la seva compra. Jürgen Klopp ha donat ordre als responsables del club britànic que moguin fitxa pel futbolista. I a Andfield sí que estan disposats a arribar a les xifres que demana el Dortmund.

Bellingham i Mount celebrant un gol amb Anglaterra / Foto: Europa Press
Bellingham i Mount celebrant un gol amb Anglaterra / Foto: Europa Press

Així les coses, els 'red' guanyen punts per aconseguir  els seus serveis. I és que en el Reial Madrid no tenen intencions d'entrar en una subhasta que comptarà amb xifres molt altes i massa mitjancers. No entrarà en l'estira-i-arronsa d'un Borussia que sol jugar les seves cartes al límit.

Bellingham vol ser titular des del primer dia

No obstant això, segons assenyala el diari alemany Bild, no només el Madrid és reticent al seu fitxatge. Bellingham tampoc no veu clar plantejar-se fitxar pel club de la capital. I són cinc els motius que l'allunyen del Reial Madrid.

El centrecampista considera que tindrà una millor adaptació en el club de la Premier League. I és que al Liverpool tindrà més possibilitats de ser el líder de la medul·lar. Bellingham no vol haver de lluitar per un lloc l'onze titular amb jugadors del pes d'Aurélien Tchouaméni, Eduardo Camavinga, Fede Valverde, Toni Kroos i Luka Modric. I encara que és cert que aquests dos últims no passaran gaire temps més a la casa blanca, Bellingham vol ser titular des del primer dia. A més, no està tan clar que Modric i Kroos surtin del Madrid el pròxim estiu. I si no hi ha purga, Jude ni es plantejarà escoltar una oferta del club blanc.