Va acabar-se el mercat de fitxatges, però no les especulacions. Perquè hi ha molts jugadors que s'han quedat amb les ganes de canviar d'aires, i altres el futur dels quals no té bona pinta als seus actuals equips. Aquest perfectament pot ser el cas de Gerard Piqué, que actualment s'ha quedat sense espai en el Barça, i té molt complicat, per no dir impossible, recuperar la titularitat. En especial, després de les contractacions que han fet.

Durant les primeres jornades de La Liga Santander ha hagut de suportar com Eric García o Andreas Christensen li passaven per davant. I encara pitjor s'han posat les coses per a ell amb l'aterratge d'Héctor Bellerín, que permetrà a Xavi Hernández col·locar Jules Koundé i Ronald Araújo en l'eix de la rereguarda. En aquests moments, el '3' és l'última opció per a l'entrenador de Terrassa, i difícilment podrà disposar de minuts.

Per aquesta raó, Joan Laporta i Mateu Alemany van provar de convèncer-lo perquè abandonés el Camp Nou. Es van reunir amb ell i van intentar que renunciés al sou que encara li queda per percebre, que és de pràcticament 80 milions d'euros, perquè marxés per la porta grans, sent considerat un heroi. Una idea que l'ex del Manchester United i del Saragossa va rebutjar l'instant, ja que creu que encara està capacitat per ajudar l'equip.

Al principi, Piqué va afirmar que està preparat per jugar al més alt nivell com a mínim un parell de campanyes més, i té intenció de respectar el contracte que té firmat, i retirar-se en el Barça. Però confien que acabi reculant, si durant els pròxims partits continua sense participar. A més, Xavi pensa que el seu excompany s'ha convertit en un problema per al vestuari, a causa de la gran quantitat d'escàndols extraesportius en la qual està implicat.

Pel seu bé, recomanen a 'Geri' que faci les maletes, i que accepti alguna de les propostes que ha rebut. Sense anar més lluny, hi ha un equip que no ha deixat de trucar a la seva porta durant tot l'estiu, i que té previst tornar a provar sort el mes de gener.

L'Inter de Miami s'obsessiona amb Piqué

Ens referim a l'Inter de Miami, la franquícia que David Beckham va fundar en la Major League Soccer dels Estats Units. Allà ofereixen a Piqué la possibilitat de retirar-se en una lliga poc competitiva, cobrant molts diners, i lluny de la pressió mediàtica que ha de suportar cada dia a Espanya.

David Beckham Inter Miami Europa Press
David Beckham/ Europa Press

Per si no fos suficient per convèncer-lo, també podria ser més a prop dels seus fills, ja que Shakira, la seva exdona, vol portar-los-hi a Miami, on residia en les seves èpoques com a soltera, abans de conèixer a l'estrella del Barça.