El tancament del mercat de fitxatges ha provocat que diversos streamers hagin decidit centrar els seus directes de Twitch en l'actualitat futbolística. Un d'ells ha estat Ibai Llanos, que tant dimecres com dijous va fer un seguiment especial, amb la participació d'altres streamers i diversos periodistes. I en un moment de la conversa, en ser preguntat per Gerard Piqué, a Ibai Llanos se li va escapar una informació que va fer saltar totes les alarmes.

Encara que poc després el famós streamer va matisar les seves paraules, va insinuar que Gerard Piqué ja no feia directes a Twitch ni entrava en els seus directes per petició del Barça. Davant de la sorpresa de la resta de contertulians, Ibai va afegir que potser era perquè el club no volia que el jugador es vinculés amb la plataforma per temes comercials. "Diguem que Joan Laporta no és subscriptor del meu canal", va afegir Ibai, donant a entendre que el Barça no està content amb les aparicions de Piqué als seus directes.

Piqui Xavi EFE
Piqué, rebent instruccions de Xavi en un partit de la temporada passada / Foto: EFE

Piqué accepta el repte de Xavi Hernández

I és que hi ha un abans i un després de la conversa que Xavi Hernández va mantenir amb Gerard Piqué en finalitzar la passada temporada. L'entrenador, amic personal del central, el va fer saber que al club no estaven contents amb la seva exposició pública fora dels terrenys de joc, a més de fer-lo veure que aquesta temporada el seu paper protagonista passaria a ser secundari. Piqué li va respondre amb una frase que ja s'ha fet famosa, la de "porteu al millor central del món" i el superaré.

Piqué, doncs, va rebutjar canviar d'aires, va acceptar el repte i va guardar silenci. A tot això, el central va haver de bregar amb els seus problemes matrimonials amb Shakira, que l'han posat en el focus dels mitjans de comunicació centrats en la informació del cor.

Piqui Xavi Hernandez Barca EFE
Piqué, al costat de Xavi Hernández / Foto: EFE

Piqué, de titular a 5è central del Barça

Malgrat el seu treball en silenci, però, Gerard Piqué ja ha vist el que li espera en aquest inici de temporada, la banqueta. Malgrat no disposar de Koundé pels problemes amb les inscripcions, Xavi Hernández ha optat per Eric Garcia, Araujo i Christensen per ocupar el centre del darrere del Barça, la qual cosa converteix Piqué en el cinquè central de l'equip.

Tenint en compte que Piqué ha reiterat en diverses ocasions que el dia que decideixi deixar el Barça serà per penjar les botes, sembla que el seu futur com a professional del futbol podria estar arribant a la seva fi, tret que canviï d'opinió o que aconsegueixi que Xavi Hernández li doni minuts a base de treball als entrenaments.