En dies de necessitats, també hi ha aparicions inesperades que alegren als espectadors de futbol. El Reial Madrid ha semblat un tsunami imparable que ha arrasat l'Eibar a Ipurua. Quatre gols, amb doblet de Karim Benzema, un de Sergio Ramos i un altre de Fede Valverde, han trastocat encara més un Eibar que comença a veure de prop el descens de la Lliga Santander.

Beneïts penals

Amb la inèrcia de la Champions i una bona dinàmica tot és més fàcil. I el Madrid ha anat a passejar-se a Ipurua. L'Eibar s'ha ofegat en una tarda plujosa, amb la pilota que corria molt i el Madrid que ha aprofitat per sentenciar un partit que se li ha posat de cara de bon principi.

No hi era el jove Rodrygo, heroi del partit contra el Galatasaray, que s'ha quedat a la banqueta d'inici, però sí el trident format per Benzema, Hazard i Lucas Vázquez. Imparables. I ja des del primer minut han sabut sobreposar-se a la pressió de l'Eibar. Bon desplegament del joc i punyals als extrems.

hazard eibar madrid efe

Era qüestió de minuts que arribés el primer gol. I òbviament ha estat el crac blanc: Benzema. El francès ha estat un malson per a la defensa basca. Podia agafar la pilota a tres quarts de camp i córrer sense trobar rival. També saltar més que ningú i rematar de cap qualsevol pilota. I fins i tot emportar-se tots els rebots. Al minut 17, després d'una genial jugada individual i rocambolesca, ha obert la llauna amb un gol sense porter.

Un moment diferencial del partit, perquè l'Eibar ha esborrat la seva presència i al minut següent ha comès un penal que Sergio Ramos ha transformat amb contundència. I de la mateixa manera, des dels onze metres, Benzema ha fet el tercer gol abans de la mitja hora.

ramos carvajal madrid efe

Aquest Valverde sí que val

El 0-3 es veia que seria gairebé definitiu perquè l'Eibar no ha sabut en cap moment com frenar l'atac blanc. Al segon temps hi ha hagut una reculada dels de Zinedine Zidane i un avançament de línies dels bascos. Però no hi havia res més a dir.

El Madrid no ha patit gens i fins i tot ha ampliat la diferència. Al minut 62, Valverde ha rematat l'Eibar amb un bon gol des de la frontal de l'àrea. Un xut que s'ha convertit en imparable, igual que les ganes del Madrid de plantar cara al Barça.

I amb els tres punts, els blanc fan la feina i se situen líders provisionals de la Lliga i esperant veure què fa el Barça. L'Eibar s'enfonsa més i ja mira de reüll el descens.