El Manchester City també prepara moviments al mercat hivernal. Pep Guardiola es va quedar amb les ganes de fitxar un davanter centre, que era una de les seves prioritats. Perquè actualment, no té a cap 'nou pur', després de la sortida de Sergio 'el Kun' Agüero. I el nom que va demanar repetidament va ser el d'Harry Kane, al qual el Tottenham Hotspur no va deixar sortir, per molts diners que paguessin. Ara, veient la davallada en el rendiment de l'anglès, han perdut l'interès.

I el crack en el qual han centrat els seus esforços és en Dusan Vlahovic, protagonista d'un any per emmarcar, defensant els colors de la Fiorentina. La temporada passada ja va estar increïble, i va ser vinculat a un gran nombre d'equips, però va acabar quedant-se a l'Artemio Franchi. Hi havia qui dubtava que anava a ser capaç de mantenir els seus números, però no només ho ha aconseguit, si no que, a més, ha millorat aquests increïbles registres.

Vlahovic celebracion gol fiorentina EFE

Dusan Vlahovic/ EFE

14 gols i dues assistències són les estadístiques de l'ex del Partizán de Belgrad, en només 16 partits. S'ha convertit en un dels millors davanters del planeta, i poc tardarà a fer el salt a un club més ambiciós. De fet, ja ha confirmat que no renovarà el seu contracte, que expira el 2023, de manera que els italians estan obligats a traspassar-lo, si volen aconseguir diners. I així ho faran, fins i tot, el mes de gener.

Però, per a això, serà necessari pagar 85 milions d'euros, que és el preu que li han posat al serbi. Una xifra elevada, però que el City pot pagar sense cap problema. I Guardiola pressiona el xeic perquè ho faci, ja que considera Vlahovic un gran fitxatge, i una aposta segura, tant de present, com de futur, a causa que encara és molt jove, 21 anys.

Això ha posat en alerta al Barça, que també estava interessat en el '9' de la Fiorentina, però al que Joan Laporta ha descartat pel seu elevat cost. No obstant això, li ha alegrat escoltar que és a prop de l'Etihad Stadium, perquè això li ha fet recuperar l'esperança en poder emportar-se Ferrán Torres.

L'arribada de Torres al Barça encara és possible

El vigent campió de la Premier League s'hauria de desprendre d'algun dels seus davanters, en cas d'emportar-se Vlahovic. I el que té més possibilitats és l'internacional espanyol, que ja gairebé no té minuts, i el rol del qual seria encara més secundari.

Al Camp Nou faran tot el que possible per aconseguir la contractació de l'extrem format al València. És el que més agrada a Xavi Hernández, i el que millor encaixa als seus plans.

Ferrán, en cas d'anar-se'n del City, donaria prioritat al Barça.