Éder Militão no comença de la millor manera. El nou futbolista del Reial Madrid, que arriba provinent del Porto, ha protagonitzat una escena còmica, però també preocupant, en el seu primer dia com a jugador blanc.

Presentat davant de la seva nova afició, ha tingut un episodi complicat durant la roda de premsa de presentació. Abans, ha tingut aquest matí la revisió mèdica, després la presentació amb el president Florentino Pérez i posteriorment la posada de curt davant de l'afició, finalment ha acabat d'una manera inesperada davant dels mitjans de comunicació.

La calor que feia, el cansament d'un dia molt estressant i la tensió del moment han fet canviar de cara el defensa brasiler. Durant tota la roda de premsa se l'ha vist amb una cara estranya, responent de manera pausada i s'ha marejat precisament després d'una pregunta sobre Neymar.

Al final tot ha acabat bé i Militão s'ha recuperat. Ara li toquen unes merescudes vacances després d'haver guanyat la Copa Amèrica amb la selecció del Brasil i més endavant tornarà a la feina per començar la temporada amb el Madrid.