Eden Hazard és al centre de totes les mirades a la capital espanyola. Si el Reial Madrid aspira a fer grans fitxatges el proper estiu, futbolistes amb cartell han d'abandonar la casa blanca. I l'extrem belga és un dels favorits per acabar marxant dels que estan en la rampa de sortida.

Els dos fitxatges que vol fer el Reial Madrid

L'objectiu de Florentino Pérez és fer una gran inversió a l'estiu i contractar dues estrelles. Kylian Mbappé és el futbolista més ben posicionat per aterrar al Santiago Bernabéu, però també hi és Erling Haaland. Els dos jugadors són els grans objectius, però al mateix temps és complicat que s'acabin produint els dos fitxatges.

Florentino Perez llamando telefono EuropaPress

Florentino Pérez fent una trucada / EuropaPress

El Reial Madrid necessita diners i espai dins la plantilla. La primera part, l'econòmica, sembla que donarà per un dels dos cracs, però s'hauran de fer esforços per fitxar els dos futbolistes. I el tema de fer lloc a l'equip, sembla que serà més senzill, però ara mateix no hi ha res resolt.

És per això que mirant a la plantilla, un dels jugadors que encara tenen cartell i que podria donar una alegria si marxa és Hazard. No pel preu que podria acabar cobrant el club blanc del traspàs, ja que actualment està valorat en 18 milions d'euros, sinó per l'alta fitxa i l'elevat salari que cobra per temporada, cosa que el Reial Madrid ja no hauria de pagar de les dues campanyes restants que té de contracte.

Eden Hazard Real Madrid EuropaPress

Eden Hazard diu 'no' durant un partit del Reial Madrid / EuropaPress

Hazard, clau en el fitxatge de Haaland

Per tant, Hazard, que entra en l'operació perquè no descarta abandonar el Santiago Bernabéu al final de temporada, podria ser clau per afrontar sobretot l'operació de Haaland. El fons econòmic per Mbappé està garantit, però cal un reforç per aconseguir el traspàs del noruec.

A més, el futbolista belga ja ha vist clar que si aquesta temporada té dificultats per tenir minuts de joc, la temporada vinent serà gairebé impossible. Amb l'arribada de Mbappé, la titularitat indiscutible de Vinícius Júnior i amb Karim Benzema o Erling Haaland a la davantera, els seus minuts de futbol encara seran més complicats d'aconseguir.

Erling Haaland enfadado Borussia Dortmund EFE

Erling Haaland durant un partit del Borussia Dortmund / EFE

I així és com Hazard comença a pensar cap a on pot marxar, ja que té 31 anys i encara podria firmar un últim gran contracte abans de pensar en la retirada. Tot i que a hores d'ara no acaba de demostrar el seu millor nivell, fins que acabi la temporada tindrà temps d'aconseguir una millora del seu joc que l'ajudi a trobar bones ofertes. Chesela, Newcastle, Liverpool, Tottenham o Atlètic de Madrid són alguns dels clubs que podrien estar interessats en el belga. Però el que està clar és que un dels principals objectius serà tornar a la Premier League, allà on es va convertir en un dels millors jugadors del món.

 

Imatge principal: Eden Hazard seriós durant un partit del Reial Madrid / EuropaPress