Leo Messi segueix brillant a Miami. Després de debutar al DRV PNK Stadium amb un gol de falta que va deixar bocabadades totes les estrelles del panorama nord-americà que s'havien reunit a les grades per presenciar l'espectacle del millor futbolista del món: l'astre argentí segueix meravellant la MLS. El conjunt del Tata Martino se'n va anar a casa amb els deures fets: un contundent marcador 4-0 davant l'Atlanta United i el passi a vuitens de final de la Leagues Cup.

Doblet de Messi

Amb el golàs de falta del debut, Messi es va guanyar la titularitat. Tant l'argentí com Sergio Busquets, el seu millor soci al mig del camp des de sempre, van saltar al terreny de joc a l'onze inicial i no van trigar a fer de les seves. L'argentí va avançar els de rosa al marcador al minut 8 gràcies a una oportunitat que va néixer de les botes de Busquets des de més enllà del mig del camp: va trobar l'espai ideal per a una cursa de Messi a l'esquena dels centrals de l'Atlanta i el porter rival es va convertir en una víctima més.

Al minut 22, l'argentí va signar el doblet gràcies a una combinació amb Robert Taylor, l'altra gran estrella de l'atac de l'Inter Miami. El finlandès també va fer un doblet amb gols al minut 44 i al 53, aquest últim amb assistència de Messi. Aquest va ser el punt final a la pluja d'estrelles i de gols a Miami en una nit en què el campió del món es va convertir en el màxim golejador històric del club. L'Atlanta va tenir l'oportunitat de maquillar el resultat amb un penal a favor al final del partit, al minut 86, però Drake Callender, el porter dels de rosa, va aturar sense miraments el xut de Thiago Almada, company de Messi a la selecció.

La connexió Busquets-Messi

Al postpartit, Sergio Busquets es va pronunciar sobre una de les claus del joc de l'Inter Miami: la seva connexió amb Messi: "Tenia moltes ganes de tornar a coincidir amb Leo. Estar tant de temps al Barça amb ell fa que tot sigui molt més fàcil, ens entenem amb la mirada, com posarà ell el cos i com el posaré jo. Tant de bo aprofitem aquesta connexió que sempre hem tingut, ara aquí a Miami".

Ara, falta la tercera peça d'aquest trident: Jordi Alba. "Ja està anunciat, tant de bo pugui venir com més aviat millor, sé que en té moltes ganes i serà un plaer retrobar-me també amb ell. Tant de bo ens puguem retrobar molts companys i millorar l'equip. Volem fer una bona feina per lluitar per tot", va assegurar el sabadellenc.

Fins ara, la feina és excel·lent. Amb el 4-0 d'aquesta matinada, l'Inter Miami s'atribueix el triomf més folgat de la seva història i, gràcies a la segona victòria consecutiva a la fase de grups, es fica a la butxaca el bitllet a vuitens de final de la Leagues Cup. Els altres dos conjunts que ja han aconseguit la classificació a la ronda eliminatòria són el Mazatlán, que va superar el Juárez als penals després d'un empat 1-1, i el Dallas, que va passar per damunt del Nexaca amb un 3-0.

L'Inter Miami de David Beckham, la màgia de Messi i la connexió de la Masia desperten passions a la MLS, on tenen corda per estona.