Xavier Sala-i-Martin ha protagonitzat aquest dimecres una forta discussió amb Pepe Fajuela, CEO de l'empresa OCA Global, que s'ha mostrat contrariat pel canvi en la direcció del FC Barcelona. "Avui és un dia trist per al futbol club barcelona. Hem venut el club a uns descerebrats amb idees empresarials i polítiques que estan molt lluny de la etica i la moral empresarial que ha caracteritzat catalunya. Que Déu ens agafi confessats, hem anat del foc a les brases", ha escrit Fajuela al seu compte oficial del Twitter. "Si el ridicul que esta fent el club les ultimes 48 hores es el preludi dels propers anys que ens esperen, es diu i no passa res. mare meva en mans de qui hem deixat el futur del club mes important del mon...", havia escrit poc abans.

sala2

sala5

Sala-i-Martin li diu fill de papà

Davant de la duresa del tuit, Sala-i-Martin no ho ha dubtat i ha sortit al pas. "Jo, abans d'escòria, descerebats i de gent amb "poca qualitat humana", jo estudiaria les causes reals. Per exemple, la destrucció del Barça l'han fet empresaris com Bartolomeu, que en lloc de fer-se a si mateixos, simplement han heretat l'empresa del papà. Una mica com tu. No?", ha contraatacat el prestigiós economista.

sala3

Després de la resposta, Pepe Fajuela no s'ha quedat allà, i ha seguit la discussió. "Resulta que jo, a part de fundar audax energia i vendre-la per no estar d'acord amb les pràctiques del sector vaig fundar juntament amb el meu pare OCA Global el 2010. Avui som 2.300 persones a 15 països. El que has d'estudiar potser ets tu".

Sala-i-Martin, però, no s'ha quedat aquí, per demostrar que la seva afirmació prèvia era certa. "Has vist el vostre web? 'El projecte OCA es va crear el 2010, però els nostres orígens es remunten al 1979 quan el nostre president, Ramon Fajula, va fundar ECA, un projecte empresarial pioner que va revolucionar el sector de la inspecció i certificació industrial a Espanya.'

sala4

La resta d'usuaris entren en la discussió

Davant de l'estira-i-arronsa entre Fajuela i Sala-i-Martin, la resta d'usuaris també han donat la seva opinió, recordant que l'empresari va optar per Madrid per instaurar la seu d'OCA Global i rememorant algun tuit polèmic relacionat amb la política catalana. "Interessant escoltar les cares visibles de les empreses catalanes que van fugir a Madrid. Tard o d'hora aquest tipus de covards i venuts havien de treure el nas. Us estàvem esperant Pepe".

sala1

I és que Pepe Fajuela, després de les eleccions del 14 de febrer, va escriure un tuit que va aixecar polseguera. "Els independentistes han perdut 800.000 vots, però us vendran que han guanyat les eleccions. Seguim mentint tots plegats. Que tinguem sort".

 

Imatge principal: Xavier Sala-i-Martin, en una aparició en un programa de TV3 / TV3

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat