Anglaterra s'ha aixecat amb una notícia controvertida. El Charlton Athletic ha decidit acomiadar la seva futbolista Madelene Wright, una promesa del futbol femení anglès de 22 anys, per penjar uns vídeos a la xarxa social Snapchat que no han tardat a fer-se virals.

Imatges impròpies d'una esportista d'elit

Als vídeos, es veu Madelene Wright bevent alcohol i inhalant heli a una festa amb amics o en un luxós cotxe bevent xampany mentre condueix.

madelene

Madelene Wright, en un partit d'aquesta temporada / Instagram / madelene_wright

A més, ha transcendit un altre vídeo, de fa un any, quan Madelene Wright jugava al Millwall, en el qual la jugadora grava des del seient del darrere d'un cotxe com una amiga intenta fer conduir un gos, un acte perillosíssim que ha posat en alerta la policia anglesa.

"Com a club, estem decebuts amb un comportament que no representa els estàndards que manté l'equip", ha comunicat el club.

madelene

La jugadora, posant en roba interior / Instagram / @madelene_wright

"El Charlton Athletic vol deixar clar que encara que el comportament no és acceptable, el benestar de les jugadores continua sent important per a nosaltres, per la qual cosa Madelene Wright seguirà tenint accés als canals de suport del club si és necessari", ha afegit el Charlton Athletic, insinuant que la futbolista podria tenir problemes d'addicció.

Forta polèmica a Anglaterra

A més de pels polèmics vídeos, a Anglaterra s'ha obert un debat sobre si l'acomiadament de Madelene Wright es tracta d'un acte discriminatori en contra de les dones, ja que hi ha els qui afirmen que també ha influït en la decisió la gran activitat que la jugadora tenia a les xarxes socials, en les quals constantment penjava imatges pujades de to, posant en roba interior o vestida per sortir de festa.