El passat 14 de setembre el Barça va golejar el València al Camp Nou però les conseqüències d'aquell partit arriben aquest dimarts. La Lliga ha denunciat l'entitat blaugrana per càntics contra el conjunt valencià.

L'ens privat que controla el futbol espanyol ha enviat la denúncia perquè el Comitè de Competició de la RFEF i la Comissió Antiviolència determinin si hi ha o no sanció per al Barça. Segons l'escrit emès, la Lliga explica que "al minut 37 de partit, uns 300 aficionats locals, integrants del grup d'animació local "Espai d'animació", format pels grups "FCB suporters" i "Almogavers", situats al Gol Nord (sectors 45,46 i 47), van entonar de manera coral i coordinada durant aproximadament 10 segons: "PUTA VALÈNCIA, PUTA VALÈNCIA"".

Barca grup Valencia EFE

EFE

La denúncia, però, va acompanyada d'una bona resposta del club i de la resta d'aficionats. La Lliga destaca "la resta dels aficionats de l'estadi han mantingut un comportament adequat durant tot el partit". I també afegeix que des del club es va demanar en tot moment respecte.