El rendiment d'Ousmane Dembélé en el Paris Saint-Germain està deixant molt a desitjar. De moment, no ha estat capaç d'anotar cap gol ni de repartir cap assistència en els cinc xocs que ha disputat, quatre d'ells de Ligue1, i un de la Champions League. Acumula un total de 351 minuts, en els quals ha passat totalment desapercebut, i no ha aconseguit marcar les diferències com s'esperava... i les primeres crítiques no han tardat a aparèixer.

Perquè no està complint les expectatives, la qual cosa ha provocat que comenci a ser molt qüestionat. Luis Enrique esperava que formés una connexió letal juntament amb Kylian Mbappé, i s'entenguessin a les mil meravelles, una cosa que ara per ara no està succeint. I s'ha revelat un 'top secret' que no deixa en bon lloc a 'El Mosquit', qui torna a ser perseguit per la vida que porta lluny dels terrenys de joc, i que en el passat ja va provocar que estigués en el punt de mira.

I és que s'ha filtrat que ha recuperat la seva afició per una vida poc sana. No respecta els horaris de descans, i en la seva tornada a França, novament passa moltes hores amb els seus amics a casa fins a altes hores de la matinada, sense respectar l'estricta dieta que un esportista d'elit hauria de seguir, i envoltant-se de males influències. Això ja va provocar que fos molt qüestionat en el Barça durant els seus primers anys, ja que entenien que era el principal motiu de les seves constants lesions.

Un hàbit que va aconseguir corregir després de l'arribada de Xavi Hernández, que li va realitzar un seguiment intensiu, per provar de treure la millor versió d'un futbolista que té unes condicions físiques i tècniques impressionants, però que no aconseguia explotar tot el potencial que atresora. En el Parc dels Prínceps no poden ocultar l'enorme preocupació que tenen amb Dembélé, pel qual van haver de pagar 50 milions d'euros fa unes quantes setmanes.

Si l'ex del Borussia Dortmund i del Stade Rennais no abandona aquests costums, serà molt complicat veure'l al 100% en el PSG.

Luis Enrique continua confiant en Dembélé

Encara i així, la confiança que té Luis Enrique en el campió del Mundial de Rússia és total, i espera que només sigui una mala ratxa. Això explica el per què continua col·locant-lo com a titular habitual, malgrat les nombroses alternatives que té per a la parcel·la ofensiva.

Luis Enrique PSG Niça frustrat / Foto: EFE
Luis Enrique/ Foto: EFE

Dembélé haurà de reaccionar aviat.