El Barça ha perdut molt potencial en els últims anys i ha fet una gran davallada de rendiment. Les vendes obligades per culpa dels problemes financers han acabat amb la millor generació de la història. I Xavi Hernández ha vist com l'equip culer ha de millorar i necessita consistència en molts sentits. I també s'ha confirmat l'errada de l'any al Barça.

Griezmann ja no és culer

Un dels futbolistes que ha fet un creixement exponencial al Mundial de Qatar i que s'ha tornat a convertir en una superestrella és Antoine Griezmann. El futbolista francès de l'Atlètic de Madrid actua com un dels líders de França cada vegada que juga amb el combinat nacional francès. No s'assembla gens al jugador de l'Atlètic o al que va ser en la seva etapa al Barça.

Antoine Griezmann riendo Francia / Foto: EFE - Georgi Licovski
Antoine Griezmann jugant amb França / Foto: EFE - Georgi Licovski

I és que la nova actuació de Griezmann al Mundial, sent una de les estrelles intocables de l'equip de Didier Deschamps, ha generat un rum-rum al Camp Nou. El Barça va decidir obrir-li la porta a l'estiu del 2021 i aquesta temporada el club blaugrana ha forçat per arribar a un acord de venda amb l'Atlètic.

Xavi Hernández no volia Griezmann perquè no encaixava i ara el futbolista francès l'ha deixat en molt mal lloc. Des de molts sectors afirmen que el fet que el Barça hagi prescindit del davanter de Mâcon pot arribar a ser l'errada de l'any. Va ser una venda a la baixa i amb el Barça perdent qualsevol ingrés de futur més elevat.

Xavi Hernández en rueda de prensa con el Barça / Foto: EFE
Xavi Hernández durant una roda de premsa del Barça / Foto: EFE

El millor Griezmann als Mundials

El que està clar és que Griezmann ha pujat de valor durant aquest Mundial. Ja va ser l'estrella al 2018 i ho torna a ser al 2022. Griezmann és un jugador de tornejos curts. Té molta classe i molt talent, però no és tan regular durant tota una temporada.

L'Atlètic s'ha adjudicat una ganga i el Barça va perdre l'opció de demanar més diners per ell a partir d'aquest proper mes de gener. Segur que aquest Griezmann total, actuant de migcampista i de davanter, hagués encaixat en el Barça de Xavi Hernández. Ara, però, no es podrà comprovar perquè el club blaugrana ja l'ha perdut definitivament.

Griezmann Messi Barca Valencia celebracion EFE
Antoine Griezmann i Leo Messi celebrant un gol amb el Barça / Foto: EFE

Tot i això, Griezmann encara no ha dit la seva última paraula i està decidit a guanyar el seu segon Mundial amb França. Una final entre dos exestrelles del Barça que no eren precisament amics. Leo Messi contra Antoine Griezmann a Qatar.