El Reial Madrid novament ha de prendre una decisió dolorosa, però que pot ser el millor pensant en el futur. Així es va poder comprovar, per exemple, amb Sergio Ramos, un comiat que va generar molta controvèrsia, i que semblava molt complicat d'oblidar. No obstant això, en tan sols uns mesos va passar a ser un encert total, veient el rendiment que va oferir David Alaba tot just arribar, i que va contribuir a conquerir una nova Champions League.

Ara, el protagonista d'aquesta història és Luka Modric, que també és considerat com una de les grans llegendes de l'entitat. Finalitza contracte el mes de juny, i ara per ara no hi ha converses amb Florentino Pérez per renovar, així que tot es troba en 'stand by'. I no hi ha res clar que li vagin a oferir un nou vincle, considerant que el seu rendiment clarament ha decaigut, fins al punt que ja no és titular indiscutible.

Luka Modric mossega samarreta Reial Madrid / Foto: Europa Press
Luka Modric/ Foto: Europa Press

Carlo Ancelotti ha preferit apostar per Dani Ceballos, per Eduardo Camavinga o per Fede Valverde en més d'una ocasió, i això pot complicar-se encara més si arriba Jude Bellingham des del Borussia Dortmund. Encara que el '10' té tot el reconeixement i el respecte en el Santiago Bernabéu, no poden obviar que al setembre complirà els 38 anys, i els seus millors dies semblen ser cosa del passat, si bé de vegades protagonitza actuacions estel·lars.

Precisament, això és el que fa dubtar el Madrid. Quan l'astre croat està inspirat, és un dels millors del planeta, i molt pocs futbolistes són capaços de comparar-se a ell. Tanmateix, ha perdut la regularitat que abans li caracteritzava, i físicament ja no se li veu preparat per jugar al més alt nivell cada pocs dies. De manera que potser el millor per a tothom és acomiadar-lo com un heroi, abans que es quedi i es converteixi en brivall.

Modric també haurà de tenir això en compte. Una cosa sembla segura, i és que encara no medita retirar-se, i té previst aguantar fins als 40.

Modric, amb una oferta temptadora de l'Aràbia Saudita

Si finalment Modric i el Madrid opten per separar els camins que uneixen a ambdues parts des de fa més d'una dècada, podria trobar refugi a l'Aràbia Saudita. Allà, l'Al-Nassr de Mohammed Bin Salmán li ofereix molts diners perquè es torni a reunir amb Cristiano Ronaldo.

I als Estats Units hi ha diverses franquícies que volen convèncer-lo perquè provi sort en la Major League Soccer.