Carlo Ancelotti ja no sap què fer, i està desesperat per culpa de Eden Hazard. S'ha rendit, i per això no ha donat més oportunitats a l'internacional belga en el Reial Madrid, que tan sols ha participat en set partits en la present temporada. És cert que ha passat molt temps lesionat, i ha estat de baixa durant diverses setmanes. Però ara que està totalment recuperat, i per tant torna a estar disponible, continua sense entrar en les rotacions.

Ha passat a ser l'última opció per a l'atac, i ha vist com el jove Álvaro Rodríguez, del filial, li ha avançat en les preferències de l'entrenador. També altres noms com Marco Asensio i Rodrygo Goes, que juguen molt més que l'ex del Chelsea i del LOSC Lilla. Per això, l'italià demana ajuda a Florentino Pérez, i reclama que faci fora el '7' com més aviat millor. Perquè no pot aguantar cap altre curs més d'aquesta manera.

Eden Hazard seriós Reial Madrid / Foto: Europa Press
Eden Hazard/ Foto: Europa Press

El problema és que no hi ha compradors interessats en portar-se a un crac que és lluny del seu millor nivell, i que ja té 32 anys. Tampoc no han ajudat les declaracions del futbolista, assegurant que no té intenció de marxar del Santiago Bernabéu, on és molt feliç malgrat la falta de minuts. I no està obligat a això, ja que té un contracte vàlid per un altre any més, és a dir, fins a 2024. Però són les últimes paraules d'Hazard les que han generat un incendi al vestidor.

"Trobo a faltar jugar, ser en el camp, sentir-me important. Quan et sents important, tens confiança, tens l'afició amb tu i llavors tot és més fàcil. La meva situació no és la ideal. Vull divertir-me en el camp. Els entrenaments són bons, però el que ens manté vius són els partits. Tant de bo pugui aportar alguna cosa i que el míster continuï comptant amb mi, tant de bo. Veurem si puc jugar una mica a final de temporada. Depèn de mi mostrar-li en l'entrenament que pot comptar amb mi. La meva explicació a no jugar? Que hi ha companys que juguen bé, l'equip guanya i així això és difícil canviar-ho. Probablement en mereixo menys als seus ulls que d'altres. Hauries de preguntar-li a ell" va començar dient, qüestionant la poca confiança que Ancelotti li ha demostrat.

Però el pitjor va arribar després, quan va parlar sobre la relació personal que té amb 'Carletto'. "Hi ha respecte entre nosaltres però no diré que ens parlem, perquè no ens parlem... Però insisteixo que sempre hi haurà respecte encara que ja no em faci jugar. He de tenir respecte per un tipus com ell, pel que representa per al futbol i el que ha fet en la seva carrera" va afegir Eden, revelant que no s'adreça la paraula amb el tècnic del Madrid.

Florentino Pérez haurà d'intervenir aviat...