Matthijs de Ligt ja té un nou equip. El central més desitjat d'Europa ha escollit la Juventus com a nou equip per a la pròxima temporada. Al Barça se li escapa la incorporació de l'holandès després d'unes negociacions en les últimes setmanes amb el conjunt italià, segons ha informat El Club de la Mitjanit d'Esport 3 i Catalunya Ràdio.

"Deixo les opcions del Barça en un 5%"

"Pràcticament té decidit que la temporada que ve jugarà a la Juve. Deixo les opcions del Barça en un 5%", ha assegurat Oriol Domènech, periodista que ha seguit les negociacions des del mes de gener i que té contactes propers amb la figura de De Ligt.

De Ligt De Jong Ajax Tottenham Europapress

El que ha estat capità de l'Ajax li farà cas a Cristiano Ronaldo quan, mig de broma, li va comentar que fitxés per la Juventus en la final de la Nations League. Un torneig en el qual es va imposar Portugal.

Tot i això, Domènech ha volgut deixar "un 5%" d'esperança blaugrana i ha assegurat que aquest divendres 28 de juny se sabrà la decisió final.

Que De Ligt s'hagi decantat per la Juve no significa que en un futur no pugui fitxar per al Barça i és que en el contracte amb el conjunt italià "hi haurà una clàusula de sortida en la qual podria marxar pagant una quantitat de diners", sempre segons la informació de Domènech.