El Barça va començar l'any 2022 de la millor manera amb la victòria per la mínima en la seva visita al Mallorca (0-1), amb un gol de cap de Luuk De Jong a les acaballes de la primera meitat. Els blaugrana, amb 17 baixes entre covid, lesions i sancions, van saber mantenir el resultat per sumar tres punts importantíssims en la lluita per entrar a la zona Champions, que ara queda a només un punt.

Luuk de Jong Mallorca Barça EFE

De Jong celebra el seu gol contra el Mallorca / EFE

El periodista Dani Senabre no acaba de creure's de quina forma el Barça va guanyar el partit. "Quina mena de realitat simulada visc que el 2022 comença amb una centrada de Mingueza i una rematada de Luuk De Tronc? És una fantasia total i absoluta, i a sobre Ter Stegen traient mans com abans", explica, incrèdul.

Senabre, contra els apocalíptics

A més, envia un record a aquells que deien que l'equip no donava per més. A Mallorca, amb 17 baixes, es va guanyar. "Porto mesos escoltant els apocalíptics dient que el Barça suarà sang per quedar 4t, deien que és el que hi ha i que era igual l'entrenador que vingués", recorda, per acabar dient que "el Barça és a un p*** punt de la Champions. Avui eh! No d'aquí a dos mesos".

El seu vídeo d'avui conclou amb un missatge. "La propera vegada que els apocalíptics us diguin que és el que hi ha, allò que feien amb Valverde o amb Koeman, els hi ensenyes la llibreta, i els dius "ara t'ho faig jo a tu"", reivindica Senabre.

 

Imatge principal: Dani Senabre, en el vídeo d'avui