El Barça s'ha retrobat amb la victòria contra l'Almeria (3-2), però ha tornat a deixar una imatge preocupant. "Ni contra el cuer, a casa, pots estar tranquil. No hi ha un dia tranquil a can Barça", comença assenyalant un Dani Senabre que destaca també que "l'equip ha guanyat i ha merescut guanyar. Ha jugat bastant bé a la segona part, amb moltes ocasions, però torna a necessitar 73 milions de rematades per fer un gol".

Amb to irònic, Senabre comenta que "el millor ha estat Sergi Roberto, amb això us ho dic tot". També ha volgut valorar l'actuació de l'altre golejador blaugrana de la nit, Raphinha. "Raphinha es veu que està molt enfadat amb les crítiques. Raphinha, no sé jo si marcant el gol has marcat, d'empènyer la pilota, contra el cuer, és per treure pit", apunta el periodista català.

Per acabar, Senabre remarca una dada significativa que resumeix la temporada dels homes de Xavi Hernández: "El Barça ha encaixat ja més gols ara que en tota la Lliga passada. Suposo que no passa res perquè estem en construcció".