El Barça va superar sense massa dificultats l'eliminatòria dels vuitens de final de la Copa del Rei en la seva visita a Ceuta (0-5). Tot i la resistència dels locals, el gol de Raphinha a les acaballes del primer temps va obrir el camí d'una golejada que va agafar per sorpresa Dani Senabre. "Jo ja havia trucat a la família i he dit, no m'espereu. Avui hi ha pròrroga, segur, perquè els últims 73 partits que he comentat hi ha hagut pròrroga". Però no va fer falta.

Els blaugrana van evitar el patiment viscut contra l'Intercity en la ronda anterior i a la segona part van sentenciar el partit, tot i que Xavi Hernández va disposar "una alineació horrible, i, per tant, meravellosa per la Copa", segons Dani Senabre. Només Robert Lewandowski va repetir respecte a la final de la Supercopa, i això es deu a que per la sanció en lliga, el polonès descansarà el cap de setmana. L'enorme rotació de Xavi va servir per veure un bon partit de Raphinha, eclipsat per Dembélé habitualment.

Però no tots ho van aprofitar. "Mira que hi havia jugadors que es podien reivindicar. Ho necessitava Ferran Torres, Sergi Roberto... El partit que ha fet Ferran Torres, una vegada més, inoperant. L'arriba a fer Dembélé i el mateu" conclou Dani Senabre que, com tot el barcelonisme, ja espera rival per als quarts de final després del tràmit de Ceuta. Abans, però, cap de setmana de lliga amb una visita del Reial Madrid a San Mamés, on Senabre hi tindrà un ull posat. L'altre, al Camp Nou, on el Barça rebrà el Getafe.