Il·lusió i alegria és el que es desprèn entre els culers després de la derrota del Barça contra el Reial Madrid a la semifinal de la Supercopa d'Espanya. "És el millor que podia passar", reconeix Dani Senabre. A més, afegeix que al cap i a la fi "la Supercopa d'Espanya no serveix per a res".

Un títol menor que es deixa de banda, però "el Barça té el cap de setmana de festa, surt reforçat i dona una una bona imatge contra el Reial Madrid". Tot sembla que és bo tot i la derrota. "És millor guanyar el partit, però veient la prèvia el Reial Madrid era favorit... el Barça ha plantat cara i ha jugat molt bé a futbol".

Satisfacció per totes bandes i reconeixent que "el Barça i Xavi surten molt reforçats de la Supercopa d'Espanya". El periodista se centra sobretot en la figura de Xavi Hernández i el seu intervencionisme. I acompanyant l'entrenador ha destacat jugadors com Pedri, Abde, Nico, Memphis, Araujo i Dembélé. I ha fet una repassada a Busquets, Jordi Alba i Dani Alves perquè no van estar bé.