"Setmana tranquil·leta pel que fa al mercato Barça". Així comença l'anàlisi de la setmana l'especialista Dani Senabre. Després d'uns dies molt moguts a can Barça, aquests últims dies han estat tranquils. I només han fet que aparèixer polèmiques llunyanes, com per exemple els positius a selecció espanyola i el terrabastall de la vacunació.

Però res de res pel que fa al mercato. I Senabre recupera el 'no' de Georginio Wijnaldum, i afegeix que el seu rumb cap al PSG "és el millor que li podria haver passat al Barça". Sobretot per a jugadors com Ilaix Moriba, Riqui Ruig i Pedri, que necessiten minuts i ser cada vegada més importants.

Senabre, però, ha volgut dir la seva sobre els fitxatges que sonen. Mikel Merino de la Reial Societat i Fabián Ruiz del Nàpols interessen, però són prohibitius. El periodista explica la situació: "El Nàpols vol diners i el Barça no té diners. Ja està, fi de la negociació, tanquem la paradeta i adeu". Com a solució parla del possible adeu d'Ousmane Dembélé, que té "la paella pel mànec" en la seva renovació. I per acabar parla de Memphis Depay, que preveu que sigui blaugrana aquesta mateixa setmana.