"Ha estat molt bonic somiar durant un temps amb una hipotètica semifinal o final de la Champions... però s'ha acabat la temporada". Aquest és el resum ras i curt de Dani Senabre després de la derrota i l'eliminació del Barça als quarts de final de la Champions League contra el PSG. Els blaugrana van acabar caient a Montjuïc amb un polèmic arbitratge, però també demostrant que no està capacitat per afrontar aquest tipus de cites.

El periodista destaca que l'expulsió clau "és una errada d'Araujo". Però és que a més tampoc s'encerta des de la banqueta. En referència a Xavi Hernández destaca que "l'entrenador ha tornat a fer de les seves", i que en definitiva "el Barça no es pot permetre aquesta imatge de hooliganisme del seu entrenador". A més, també afegeix que el tècnic de Terrassa "s'equivoca amb el seu comportament i amb els canvis".

Poc a acceptar d'una nit negra del Barça a Montjuïc. I encara menys l'actitud "d'una afició que semblava més preocupada per odiar el PSG i Dembélé que no pas per animar el seu propi equip". I la conclusió és que "la temporada queda en mans de Pep Guardiola".

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!