El Barça goleja el Reial Madrid i els culers estan d'enhorabona. Una repassada antològica al Santiago Bernabéu, a casa de l'etern rival, que servirà per recuperar la millor versió de l'equip blaugrana. I Dani Senabre celebra eufòric aquesta victòria.

"Després del 2-6, que és el millor partit de la meva vida, és el dia que surto més content i més feliç del Bernabéu", ha afirmat el periodista. Però a més assegura que "té més mèrit fer-li 4 gols ara que 6 al 2009". A més, també destaca que "és una bufetada amb la mà oberta a la cara de tots els que se'n burlaven de la derrota contra el Reial Madrid a la Supercopa".

Senabre afirma que "Xavi representa una idea" i ha passat factura a "tots els que es burlen de l'estil, ahir no vaig sentir cap brometa". També explica que després de la victòria del Clàssic "el que guanyes és identitat, fe en els teus propis valors i ser tu mateix". "Guanyes tornar a ser el Barça, tornar a reconciliar-te amb una idea de tornar a ser el millor Barça de la història", afegeix. I Senabre conclou que "això val més que qualsevol trofeu". I s'ha guanyat amb la samarreta de la senyera.