El Barça juga a la tarda i Dani Senabre s'adorm. Partit fluix del conjunt blaugrana contra el Getafe, però suficient perquè els tres punts es quedin al Camp Nou. I Senabre no enganya ningú: "M'he quedat adormit perquè el ritme trepidant del partit del Barça gairebé em deixa estabornit". Ironia mode on.

"El Barça ha guanyat. Celebrem això". Dures declaracions de Senabre. "És un partit d'aquests de campió en què jugues malament, ningú s'enrecordarà i són tres punts", ha seguit dient. Però també és conscient que "la castanya de partit no ens la treu ningú". I contra el Getafe "no t'has cremat", però poc ha faltat. No se'n salva pràcticament ningú d'aquest partit bastant pobre del Barça. I Senabre només creu que els culers es poden agafar a Ter Stegen. "Els millors són els que no hi són... Araujo, De Jong... Robert (Lewandowski), torna ja!", conclou.

Abans, però, Dani Senabre ha volgut deixar clar que ha vist un dels grans partits del cap de setmana, que ha estat la victòria de l'Arsenal, el líder de la Premier League, contra el Manchester United (3-2), que serà el proper rival dels blaugrana a l'Europa League: "El Barça practica un esport diferent al del Manchester United". Poc més a afegir. El Barça ha de seguir millorant.