El FC Barcelona va certificar ahir la classificació matemàtica per la pròxima edició de la Champions League, gràcies a la victòria al Benito Villamarín contra el Reial Betis (1-2). Un gol agònic de Jordi Alba va donar els tres punts als culers, que van celebrar amb eufòria el triomf. Dani Senabre ha fet una valoració del partit d'ahir.

"Ansu Fati ha tornat a ser Ansu Fati". Aquesta és la dada més important del partit d'ahir segons Dani Senabre. Pocs minuts després d'entrar al terreny de joc, el jove jugador de La Masia va inaugurar el marcador pels blaugranes. Només tres minuts després, però, Marc Bartra igualava el partit pels locals. "Araujo va haver de tapar tots els forats que deixaven Jordi Alba i Dani Alves", diu Senabre.

La celebració eufòrica de la banqueta del Barça quan Jordi Alba va engaltar una volea descomunal a l'últim instant del matx, demostra com és de crucial la victòria d'ahir. "El golàs d'Alba tapa un partit dolent del Barça, sobretot en termes defensius", deixa clar el periodista Dani Senabre. La prioritat d'aquesta temporada era classificar-se per la Champions i s'ha assolit l'objectiu. "No s'ha de celebrar amb un excés d'entusiasme, però sí que és una fita per estar contents", conclou Senabre.

Ferran Torres no acaba de destacar. "No funciona a l'esquerra, no funciona a la dreta i tampoc funciona en punta d'atac. Potser qui no funciona és ell com a futbolista", opina Senabre sobre el davanter valencià del Barça. A més, Senabre també fa referència a Frenkie de Jong i Sergio Busquets els quals, segons ell "no aporten suficient". El Barça torna a jugar dimarts al Camp Nou, contra el Celta de Vigo.