Dani Ceballos va estar molt a prop de ser jugador del Barça. Sent la gran perla del Betis, en el club blaugrana consideraven que l'andalús s'adaptava a la perfecció a l'estil de l'equip, per la qual cosa van iniciar els tràmits per dur a terme el fitxatge. Tot es va ensorrar quan van sortir a la llum un llistat de tuits que el jugador havia fet uns anys enrere, en els quals insultava greument el Barça i Catalunya. El club blaugrana va desestimar l'operació i Dani Ceballos va acabar fitxant pel Reial Madrid.

Han passat molts anys, però sembla que Dani Ceballos no ha canviat massa. I és que el centrecampista andalús va protagonitzar aquest dimecres una nova falta de respecte envers el Barça, en recordar Araujo en el pàrquing del Camp Nou, a plens pulmons, just en un moment delicat, ja que l'etern rival acaba de caure amb rotunditat.

Ceballos se'n recorda d'Araujo

Mentre que l'expedició del Reial Madrid està sortint de l'estadi per entrar a l'autocar, veient que hi ha càmeres, les de Movistar, Dani Ceballos no ho dubta i comença a cridar "la nova era, la nova era", davant de les rialles dels companys que són a prop d'ell, el que dona a entendre que tots el tenien molt present. El Reial Madrid acaba de golejar l'etern rival, que a més l'havia guanyat en els tres últims Clàssics.

Dani Ceballos estava contestant, de molt males maneres, a Ronald Araujo, que a la final de la Supercopa d'Espanya, en la qual el Barça va vèncer el Reial Madrid per 3-1, va afirmar "la nova era" davant de la càmera de Barça TV, un clip de vídeo que va ser utilitzat pel club blaugrana a les seves xarxes socials.

Ceballos, amb un peu i mig fora del Reial Madrid

Sigui com sigui, el cert és que Dani Ceballos té moltes opcions de sortir del Reial Madrid aquest estiu. Acaba contracte i difícilment renovarà, ja que continua sent suplent per a Carlo Ancelotti. Malgrat que el seu somni seria tornar al Betis, la delicada situació del club andalús impossibilita l'operació.

Ceballos té tots els números de tornar a la Premier League, després del seu pas per l'Arsenal, on va deixar un rendiment irregular. El que ja és impossible és que fitxi pel Barça, i això que en les últimes setmanes que havia arribat a dir. Es repeteix, ja que, un cas Marco Asensio, en l'últim Clàssic de Lliga es va autodescartar en celebrar un gol mostrant l'escut del Reial Madrid a l'afició del Camp Nou.