Els culers tenen una nova il·lusió en la qual aferrar-se de veritat. I el Barça és feliç perquè Dani Alves ha tornat a casa. El lateral brasiler ha refitxat pel club blaugrana als 38 anys, però té les mateixes ganes que sempre o, fins i tot, més.

La il·lusió de Dani Alves

Aquest mateix matí ha superat la revisió mèdica a l'Hospital de Barcelona, que ha durat dues hores i mitja. I just després el club blaugrana ha anunciat la seva presentació oficial. Serà el proper dimecres al migdia, en un acte sobre la gespa del Camp Nou i oberta al públic. En acabar, hi haurà l'habitual roda de premsa a l'Auditori 1899.

Alves, però, ja ha parlat aquest dilluns a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, assegurant que finalment ha aconseguit el seu desig de tornar al Barça. "Estic en xoc, he estat molt temps intentant tornar", ha afirmat. Han estat un total de dos intents fallits, però finalment ha obtingut la tan esperada recompensa.

"Tornar a treballar amb gent que coneix la meva predisposició és un plaer i un privilegi", ha afegit. Però no s'ha quedat aquí i també ha confessat quin és el seu objectiu: "Intentar rescatar el Barça que tots coneixem".

La funció de Dani Alves

Dani Alves, un dels protagonistes del millor Barça de la història, assegura que "estem en un procés que s'ha d'accelerar perquè al Barça no hi ha marge". I més amb l'arribada de Xavi Hernández a la banqueta, que ha fitxat per tornar el club a l'excel·lència esportiva.

Si Alves ha dit que "els somnis es compleixen", també ha reconegut que "em sento com un superheroi amb el Brasil i el Barça". Però si el Barça no pot "cometre errades", ell mateix titlla aquest fitxatge com un "repte increïble". També s'ha referit a la premissa amb la qual arriba: "Reconstruir, lluitar, suar i defensar la samarreta". "Espero poder contagiar els meus companys que sàpiguen on estan, què representen i què defensen", ha explicat.

Dani Alves   CC

Dani Alves celebrant la Supercopa d'Europa amb el Barça / CC

Finalment, però, també ha confessat que ha estat "una gran sorpresa tornar com a jugador". I que "era inevitable que jo tornés a Barcelona". El Barça segueix sent "el millor club del món" i la reconstrucció comença amb el fitxatge d'una llegenda com Dani Alves. Una nova era i segur que també amb més alegria dins del vestidor.

 

Imatge principal: Dani Alves celebrant un títol amb el Barça / Sergi Alcàzar