Segueix la polèmica a l'Argentina. Dalma Maradona, una de les filles del Pelusa, s'ha enfrontat contra Matías Morla, advocat i representant legal de l'exfutbolista, en un missatge publicat a les xarxes socials.

El principi de la història va començar quan Morla va acusar Giannina Maradona, una altra de les seves filles, que no li va permetre acudir a la vetlla del seu amic. Ara, Dalma ha volgut explicar la seva versió amb arguments molt sòlids.

Qui sí que va ser a la vetlla va ser Leopoldo Luque, el metge personal de Maradona. Ara Luque està sent investigat per una possible negligència mèdica que va causar la mort del crac.

El missatge de Dalma

"T'escric per aquí perquè li vas enviar un missatge a la meva germana i li vas preguntar per què no vas poder venir a la vetlla del teu "millor amic"... Si m'haguessis atès a mi les 200 vegades que et vaig trucar t'ho hauria explicat perfectament... Et farem un judici i sembla que per fi hauràs de donar la cara... Ens veiem allà i si tens algun dubte, m'ho preguntes a mi cara a cara. Tant de bo es faci justícia i et juro que no pararé fins que això passi, però sinó la teva condemna és social", ha escrit Dalma a Instagram.

Dalma Maradona Instgaram Matias Morla

Dalma Maradona Instagram 3

Dalma Maradona Instagram 2

"I com m'assabenti que no et puc @ (etiquetar) sé que t'assabentaràs igual MATÍAS MORLA. Més cagat impossible. A la meva germana no la molesta ningú i menys posant en dubte si som les filles del meu pare... I per últim agraeix-me... Encara sort que no vas anar a la vetlla perquè la gent passava i et cridava assassí... Et vaig estalviar un disgust", ha afegit.

 

Imatge principal: Maradona durant un partit amb el Nàpols / Europa Press