El doctor Leopoldo Luque, metge personal de Diego Armando Maradona, ha estat imputat aquest diumenge a conseqüència de la investigació de la fiscalia de San Isidro (Buenos Aires) per la mort de l'astre argentí.

Registre de la casa i la clínica

El jutge ha ordenat el registre de la casa de Luque i també la seva clínica. Segons informen els mitjans argentins, hi ha 30 policies a la casa i uns altres 30 a la clínica.

Taut Maradona Argentina Copa Mundial Europa Press

El taüt de Maradona / Europa Press

Luque haurà de testificar davant el fiscal per sospita de negligència mèdica en els últims dies de vida del Pelusa i, per tant, que hi hagi un possible delicte per homicidi culpós. També podria ser imputat el metge-psiquiatre encarregat de donar-li la medicació a Maradona. Aquest últim estava a la casa en el moment de la mort de l'argentí.

Luque és el responsable, segons les tres filles de Maradona

Leopoldo Luque està sota el punt de mira per a la família de Maradona i és que el consideren un dels assenyalats. De fet, les tres filles de Maradona, Dalma, Gianinna i Jana, van dir que Luque va ser el principal responsable de no cuidar suficient el seu pare les últimes setmanes.

En les últimes hores s'ha conegut que hi va haver una baralla entre Luque i Maradona dies abans de la mort de l'exfutbolista. També es va filtrar la trucada del doctor a emergències i es va saber que a una infermera la van obligar a mentir en l'informe.

 

Imatge principal: Leopoldo Luque i Maradona després de l'operació de l'exfutbolista / @doctor.luque