El Reial Madrid ha tornat a remuntar un partit inversemblant contra el Sevilla (2-3). A la primera part, els andalusos dominaven gràcies als gols de Rakitic i Lamela, però els blancs, amb una gran segona part, han capgirat el partit amb els gols de Rodrygo, Nacho i Benzema.

El Sevilla, amo absolut de la primera part

Els primers minuts del partit han estat un indicatiu força clar de com es podia desenvolupar la primera meitat. Des del primer minut, amb una centrada plena de perill del Papu Gómez que no ha trobat rematador, el Sevilla ha posat les cartes sobre la taula i demostrant que l'equip de Julen Lopetegui assumia el paper de protagonista

rakitic gol real madrid courtois fede valverde sevilla carvajal efe

Courtois lamenta l'error de Militao a la falta que ha suposat l'1-0 de Rakitic / EFE

Martial, abans del minut 10, hauria pogut traduir el protagonisme en gol, amb un xut que marxava desviat per molt poc, però si els sevillistes necessitaven una empenta per inaugurar el marcador, Éder Militão s'ha encarregat de donar-la, en contra dels interessos del Reial Madrid.

Primer, el brasiler s'obria a la tanca en una falta perquè l'exblaugrana Rakitic marqués el primer al minut 21, i només quatre minuts després, Militao sortia a destemps a per una pilota a la que era impossible arribar-hi i això donava espais a Corona per assistir a Lamela i posar el 2-0.

erik lamela tecatito corona sevilla efe

Lamela i Corona celebren el segon gol del Sevilla / EFE

El Madrid reacciona després del descans

L'única bona notícia dels primers 45 minuts, en clau madridista, l'ha donat l'àrbitre del partit, Cuadra Fernández, li ha perdonat l'expulsió a Camavinga en una acció on ha acabat lesionat, i substituït, Anthony Martial, una de les armes més mortíferes de l'atac del Sevilla.

Ancelotti, conscient que l'àrbitre li havia concedit una vida extra, ha retirat a Camavinga al descans per donar entrada a Rodrygo, i als cinc minuts de la represa el nouvingut al partit ja havia marcat el 2-1. El Madrid era un altre, i el Sevilla també, i amb més de 40 minuts per davant el partit se li podia fer molt llarg a l'equip andalús, i així ha estat.

militao rodrygo real madrid efe

Rodrygo i Militao, protagonistes per a bé i per a malament / EFE

Després del gol, Militao ho intentava des de lluny, i Benzema creuava massa un xut amb molt de perill. Després, el Sevilla respirava durant uns minuts i una genialitat d'Óliver Torres li regalava a Rafa Mir l'oportunitat de sentenciar de cap, però la rematada sortia incomprensiblement a fora.

El Madrid mereixia sumar

Això tornava a esperonar el Madrid que empatava amb un gol de Vinícius al 75, però l'àrbitre, després de revisar-ho al VAR, l'invalidava per unes mans molt dubtoses del brasiler, que semblava que havia acomodat la pilota amb el pit i amb l'espatlla, i no pas amb el braç.

Però la segona part era un monòleg madridista, i apareixia un protagonista inesperat per marcar l'empat. Nacho, en la primera pilota que tocava, feia el 2-2 amb 10 minuts per davant i un Sevilla estabornit. I tot i que el Madrid venia d'un esforç titànic entre setmana, Benzema tenia la seva aparició miraculosa al temps afegit per capgirar el marcador després d'una gran jugada de Rodrygo. Així, i amb només 45 minuts de futbol, el Madrid remunta un altre partit que semblava perdut i acarona el títol de lliga.

Imatge principal: els jugadors del Madrid celebran el gol de Benzema que remuntava el partit / EFE