El Sabadell i el Girona s'han sumat a l'Espanyol i han sortit aquest cap de setmana de la mala dinàmica per a recuperar de nou el somriure. Arlequinats i gironins han guanyat els seus respectius partits, contra Lugo i Albacete, respectivament, mentre que el conjunt perico va aconseguir la victòria a Castelló en aquesta 31a jornada de Lliga SmartBank.

Després que a la darrera jornada s'aconseguís trencar el malefici de tres jornades consecutives sense que cap català de Segona Divisió conegués la victòria, els tres equips han tornat a aconseguir el ple de 3 punts. Concretament, la 3a vegada que s'aconsegueix el ple al llarg de la temporada, que es sumen als plens de les jornades 9 i 16.

remate stuani girona @gironafc

Stuani, rematant la pilota que acabaria donant la victòria al seu equip / Girona FC

El Girona aconsegueix una remuntada agònica

El Girona veia com la victòria se li escapava, però ha aconseguit empatar al minut 92, després que l'àrbitre afegís 5 minuts més de partit. Sylla ha aprofitat una errada defensiva de l'Albacete per a posar l'empat al marcador.

Tres minuts després, Stuani ha aconseguit rematar a plaer a dins l'àrea una passada subtil d'Arnau Martínez. L'uruguaià ha permès donar-li la volta al marcador i desfermar l'eufòria a Montilivi.

celebracion victoria sabadell @cesabadell

Els jugadors del Sabadell celebrant els 3 punts aconseguits / CE Sabadell

El Sabadell es retroba amb la victòria

Els arlequinats s’han retrobat amb la victòria, aquest cop a Lugo. El gol matiner de Juan Ibiza al minut 12, ha servit perquè el Sabadell s’emporti els tres punts de l’Anxo Carro.

Amb aquest resultat, l’equip aconsegueix sortir del descens i, de pas, complicar la vida a l’equip gallec, immers en una molt mala dinàmica. Els vallesans han jugat un gran partit i reobren les esperances de permanència: la setmana vinent reben el Girona a la Nova Creu Alta.

celebracion rcd espanyol castellon @rcdespanyol

La plantilla de l'Espanyol celebrant dels 3 gols marcats a Castelló / RCD Espanyol

L'Espanyol encadena 8 partits sense perdre

L’Espanyol recupera la 1a posició provisionalment després de guanyar per 1 a 3 a Castàlia. Els pericos van haver de remuntar un gol inicial dels valencians des del punt de penal. I amb el gol de David López i doblet de Darder, els de Vicente Moreno se situen líders de la Segona Divisió, a l’espera del que faci el Mallorca davant el Fuenlabrada aquest dilluns.

Tres punts que serveixen per consolidar-se en la part alta de la classificació i confirmar que l'equip segueix recuperant les bones sensacions. Un triomf que els permet aconseguir sumar vuit jornades consecutives sense conèixer la derrota.

Imatge principal: Els jugadors del Girona abraçant a Stuani després del gol de la victòria / Girona FC