El Manchester United té greus problemes defensius. La poca solidesa que tenen ha provocat que perdin molts punts aquesta temporada, i aquesta és la principal raó per la qual són tan lluny de les expectatives i dels objectius que es van posar. Cristiano Ronaldo està seriosament enfadat i disgustat, i s'està planejant la possibilitat de canviar d'aires a final de curs, si no aconsegueixen convèncer-lo amb un projecte ambiciós i atractiu.

Ralf Rangnick, l'actual entrenador, i que passarà a ser director esportiu a l'estiu, està planejant una sèrie de fitxatges que serveixin per retenir a l'astre portuguès. I té decidit fer una inversió important en la rereguarda, on Harry Maguire continua decebent, i Raphaël Varane no ha aconseguit aclimatar-se, per culpa de les seves constants lesions. Tenen diversos noms a l'agenda, si bé ja hi ha un clar favorit.

Aquest honor és per a Ronald Araújo, que s'ha convertit en una de les grans estrelles del Barça. El seu rendiment està sent superb, i ha passat de tenir un rol secundari amb Ronald Koeman, a ser imprescindible per a Xavi Hernández. Ara mateix, és el millor central que tenen, i amb diferència, i és un dels pocs futbolistes als que no se li pot retreure res. Cada partit que juga ho fa al 100% d'intensitat, i mai comet errors.

A la seva intel·ligència, el seu lideratge i el seu poder físic, se li suma també la seva facilitat per marcar gols. A pilota aturada s'ha convertit en una de les grans amenaces, i ja ha marcat diversos gols amb el primer equip. És un dels pilars del nou projecte que volen construir, encara que, per a això, primer haurà de ser renovat. Joan Laporta està fent tot el possible per evitar la seva sortida, tenint en compte que queda lliure el 2023.

ronald araujo passi barça fcbarcelona europa press

Ronald Araújo/ Europa Press

Això vol dir que, en cas de no arribar a un acord aviat, haurà de ser traspassat al pròxim estiu. Ara mateix, l'internacional uruguaià és un dels pitjors pagats que hi ha a tota la plantilla, i el seu rendiment es mereix una recompensa important.

El United no perd de vista a Araújo

Hi ha molts conjunts interessats a Araújo, i s'ha parlat de Chelsea, Juventus de Torí o Bayern de Munic. Però, segons es diu, és el United el que més fort aposta pel central nascut el 1999, i que està disposat a pagar més de 30 milions d'euros per la seva contractació.

A l'ex de Boston River i de Rendistes, per convèncer-lo, li oferirien un sou net superior als vuit 'quilos'. Rangnick creu que les seves qualitats encaixen perfectament a la Premier League, i que tindria un impacte similar al de Rubén Días al Manchester City, o al de Virgil Van Dijk al Liverpool.

Per això, des d'Old Trafford aniran amb tot a per el '4' del Barça.