Tres setmanes. Aquest és el temps que Cristiano Ronaldo ha tardat a protagonitzar el seu primer gran escàndol al Manchester United després del seu flamant retorn a Old Trafford, fins al punt de tensar moltíssim la seva relació amb Ole Gunnar Solksjaer, l'entrenador dels red devils, el que ha aixecat un enorme enrenou a tot Anglaterra.

Tot ha sortit a la llum a través del diari The Sun, que cita una persona que treballa en el Manchester United molt propera al vestidor del conjunt mancunià. Segons aquesta font, la discussió es va produir després del Manchester United-Everton de la passada jornada, en la qual el conjunt local no va passar de l'1-1, amb Cristiano Ronaldo començant l'encontre des de la banqueta. La suplència va provar molt malament al portuguès, que no va dubtar a plantar-li cara al seu entrenador.

Ole Gunnar Solskjaer Manchester United / Europa Press

Ole Gunnar Solskjaer, entrenador del Manchester United / Europa Press

Cristiano Ronaldo planta cara a Solsjkaer

"Cristiano li va dir que li dirà quan no està en condicions de jugar i que vol jugar en tots els partits de Lliga. També li va dir que ha vingut aquí per guanyar trofeus i que el United necessita jugar amb els seus jugadors més importants en tots els partits", ha explicat la font que ha tingut accés del diari The Sun. No s'ha d'oblidar que Cristiano Ronaldo va entrar al terreny de joc en el minut 57 en substitució de Cavani i amb 1-0 al marcador. Amb ell al terreny de joc va arribar l'empat de l'Everton, obra de Townsend. L'empat va arribar just després de la derrota contra l'Aston Villa (0-1) en un partit en el qual el Dibu Martínez, porter dels brivalls, es va burlar de Cristiano Ronaldo en una imatge que va fer la volta al món.

Per rematar-lo, aquest dissabte el Manchester United ha sumat la seva tercera jornada seguida en la Premier League sense guanyar i la seva segona derrota, en caure amb estrèpit contra el Leicester per 4-2. Cristiano Ronaldo ha jugat els 90 minuts i ha fallat dues grans ocasions de gol.

Cristiano Ronaldo Sancho Manchester United EFE

Cristiano Ronaldo, celebrant un gol amb Jadon Sancho / EFE

Ronaldo ho vol jugar tot

Com ja va succeir amb Leo Messi, que va mostrar públicament el seu enuig amb Pochettino en ser substituït, Cristiano Ronaldo demostra amb aquesta actitud no haver assimilat que amb 36 anys el seu cos ja no pot disputar 90 minuts cada 3 dies. Així ho va entendre Solksjaer, que fins ara li havia donat a Cristiano pràcticament tots els minuts de joc, a més de necessitar donar oportunitat a altres jugadors per mantenir l'atenció de tota la plantilla.

Cristiano Ronaldo, en canvi, va tornar a demostrar ser un jugador tan voraç com egocèntric, més centrat en els seus gols i en les seves marques personals que en el bé de l'equip. A Manchester, és clar, el continuen idolatrant, ja que el cert és que ha començat la temporada a un gran nivell, encara que la seva forta discussió amb Solksjaer, posant en discussió la decisió de l'entrenador, ja ha generat les primeres crítiques a Old Trafford.

Imatge principal: Cristiano Ronaldo, en un partit del Manchester United / EFE