El Barça va prendre aquest dimarts una decisió molt aplaudida i molt encertada per combatre la pandèmia del coronavirus. El club blaugrana va anunciar que cedirà els title rights del Camp Nou, és a dir, el cognom de l'estadi culer, a la Fundació del Barça perquè durant la propera temporada aconsegueixi ingressos que invertirà en projectes d'investigació per combatre la Covid-19.

I han passat molts pocs dies però ja ha aparegut una primera empresa disposada a invertir diners per posar el cognom a l'estadi blaugrana. Es tracta de Swissx, una empresa de medicina suïssa. I darrere de la marca està el multimilionari Alki David, amic de l'exboxejador Mike Tyson, i també propietari de corporacions immobiliàries i de la plataforma d'streaming FilmOn TV.

Camp Nou assaig coronavirus FC Barcelona

FC Barcelona

"Swissx Camp Nou sona bé. Aquesta és la meva opció preferida en aquest moment", ha assegurat David en declaracions al Daily Mail. I ha confirmat que ja està en converses amb el Barça: "Vam obrir un contacte al començament d'aquesta setmana i estic bastant confiat que arribarem a un acord".

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.