Gairebé totes les competicions esportives estan aturades per culpa del coronavirus i les grans proves s'estan ajornant. És el cas dels Jocs Olímpics de Tòquio, previstos per a aquest estiu i que finalment passaran a disputar-se el 2021. Una notícia negativa de caràcter esportiu, però positiva per a Pau Gasol, que tenia en ment la cita olímpica per qui sap si repetir ser el banderer com a Londres 2012 i posar punt final a la seva carrera.

Lesionat del peu esquerre i operat, els Portland Trail Blazers li van rescindir el contracte el novembre. I ara es troba en plena recuperació per tornar a competir.

Tot i això, la carrera de Pau Gasol es podria allargar una mica més i tancar-se definitivament l'any vinent a Tòquio quan ja tindria 41 anys. I el germà gran dels Gasol, amb la porta de retorn a l'NBA cada dia més petita, no ha fet un menyspreu a tornar al Barça.

pau gasol abanderat efe

EFE

"Veurem, potser funciona, potser no. Té el seu atractiu, és una idea interessant", ha explicat el pivot de Sant Boi al programa #NBATogether. Malgrat tot, ell encara té en ment l'NBA, que suposaria "seguir jugant a la millor lliga amb els millors jugadors".

Pau Gasol va marxar del Barça a l'any 2001 en direcció a Memphis per jugar a la millor lliga de bàsquet del món, i ara no descarta res: "Sempre he pensat que cada temporada de més que estava a l'NBA feia més complicat que tornés a Barcelona. El Marc (Gasol) va parlar fa poc sobre la seva il·lusió per jugar el seu darrer any de carrera a Girona, perquè per a ell significa tant com Barcelona significa per a mi". Així doncs, porta ben oberta a can Barça.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.