Suspensió rere suspensió de competicions esportives per culpa del coronavirus. L'última és la de la final de la Copa Catalunya. La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha anunciat que la disputa pel títol s'ajorna i es buscarà una nova data en el calendari més endavant.

Així doncs, no hi haurà futbol a l'Estadi Olímpic de Terrassa el proper 1 d'abril entre la UE Llagostera i el CE L'Hospitalet, els dos clubs que havien arribat a la final. "Un cop normalitzada la situació, l'FCF programarà una trobada amb els dos clubs per fixar de mutu acord una nova data per la disputa del partit", ha anunciat la Federació Catalana en un comunicat.

Igual que en el futbol masculí, també té afectacions en el futbol femení. La Federació Catalana de Futbol cancel·la la Jornada de Futbol Femení de l'1 de maig que estava prevista. I destaca que consideren "com a prioritat principal la protecció de la salut de tots els federats i federades".

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.