El partit amistós que les seleccions d'Espanya i Holanda havien de disputar aquest 29 de març al Johan Cruyff Arena d'Amsterdam ha estat ajornat per prevenir el coronavirus, segons ha confirmat la Federació holandesa de futbol. El duel havia de servir per preparar l'Eurocopa d'aquest estiu, però el cert és que ara per ara la UEFA estudia la suspensió del torneig.

El govern holandès ha suspès tots els esdeveniments públics del país durant el mes de març per prevenir la propagació del Covid-19. Segons ha informat la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), la federació holandesa "ha estat en tot moment en contacte per coordinar amb les autoritats federatives la cancel·lació del partit degut a les excepcionals situacions que afecten frontalment l'esport".

De la mateixa manera s'està estudiant la cancel·lació del partit amistós que la selecció espanyola havia de disputar el 26 de març davant d'Alemanya. El partit havia de suposar la tornada a la banqueta de Luis Enrique Martínez després de la mort de la seva filla. A falta de confirmació oficial, tot apunta que aquest encontre es disputarà a porta tancada al Wanda Metropolitano.