Pablo Paéz 'Gavi' per fi va poder estampar la seva firma al nou contracte, que el vincularà amb el Barça fins al 2026. D'aquesta manera aconsegueix finalitzar amb les especulacions que hi havia sobre el seu futur, sent objecte d'una gran quantitat de rumors. Va ser col·locat a l'agenda de pràcticament tots els grans equips del planeta, entre ells el Bayern de Municb, el Manchester United, el Paris Saint-Germain o el Manchester City. Però cap no va ser capaç de convèncer-lo.

Com el centrecampista de 18 anys es va encarregar d'assegurar, el seu futur passava per seguir amb Xavi Hernández. No volia saber res més sobre el tema, ja que estava convençut que el millor per a la seva progressió era acceptar la renovació que li havia presentat Joan Laporta. En el Camp Nou li poden prometre ser titular indiscutible i jugar una gran quantitat de partits, a més de competir en la Champions League i lluitar per tots els títols.

Gavi aplaudint renovacion Spotify Camp Nou / Foto: FC Barcelona
Gavi/ Foto: FC Barcelona

A l'ex del Betis ha demostrat que no li importa percebre menys diners del que li oferien en altres conjunts, una cosa que és d'admirar. I entre els clubs que s'han emportat una enorme decepció es trobava el Liverpool, que en cap moment no va abaixar els braços, i va fer tot el possible per aconseguir que el '30' canviés d'opinió. Jürgen Klopp fins i tot va arribar a parlar personalment amb ell i amb el seu agent, Iván de la Peña, com van informar a Anglaterra.

Però per molt que en Anfield li prometessin un sou astronòmic i un projecte plenament consolidat en l'elit, no van poder fer res. Gavi, que tenia una clàusula de rescissió de només 50 milions d'euros, estava totalment convençut que no era el moment de sortir del Barça. A més, està plenament agraït amb la confiança que li han mostrat en tot moment, donant-li l'oportunitat de complir el seu somni i consolidar-se a La Liga Santander.

I gràcies a això, també va poder debutar amb la selecció espanyola absoluta, on s'ha convertit en un fix per a Luis Enrique, i té garantida la seva presència en el pròxim Mundial de Qatar.

Gavi supera Leo Messi, Andrés Iniesta i Xavi

Sens dubte, precocitat és la paraula que millor defineix Gavi, ja que ha aconseguit tot molt ràpid. Acumula 55 xocs amb el primer equip del Barça, una xifra increïble, tenint en compte que va debutar fa només un any, i que encara està en edat juvenil. Leo Messi no va arribar a aquesta xifra fins als 20, igual que Xavi, el seu actual entrenador, i un dels seus referents.

L'altre gran ídol de l'internacional amb 'la Roja' és Andrés Iniesta, que en el seu cas va haver d'esperar a complir els 21.

No hi ha dubte que Gavi té tot el necessari per marcar una època.