Jude Bellingham serà un dels atractius dels pròxims mercats de fitxatges. El jove jugador del Borussia Dortmund, que va firmar un Mundial espectacular amb la selecció anglesa, té molts dels grans clubs europeus barallant-se per aconseguir els seus serveis de cara a les pròximes temporades i ja ha decidit que aquesta serà la seva última temporada a Alemanya. El migcampista anglès està cridat a ser un dels millors interiors de la pròxima dècada i, per aquesta raó, el Dortmund ja ha començat a rebre ofertes astronòmiques d'alguns clubs que lluitaran per la Champions League a les pròximes campanyes.

El Liverpool canvia de full de ruta

En aquest sentit, el que semblava millor col·locat per acabar arribant a un acord tant amb el futbolista com amb el club era el Liverpool de Jürgen Klopp. Tanmateix, les últimes notícies que publica el diari Mirror sobre el cas Bellingham indiquen que el Liverpool podria retirar-se de la licitació pel jove centrecampista del Borussia Dortmund, a causa de la guerra d'ofertes que s'acosta a l'estiu i ja estaria buscant alternatives per a la posició d'interior.

Jude Bellingham amb Anglaterra celebrant un gol / Foto: Europa Press
Jude Bellingham amb Anglaterra celebrant un gol en el Mundial de Qatar / Foto: Europa Press

Segons la font citada anteriorment, l'elegit per reforçar el migcamp red seria Matheus Nunes, mig brasiler de 24 anys del Wolverhampton. L'interior natural de Rio de Janeiro, arribaria a Anfield per un preu molt inferior respecte al que anaven a pagar per Bellingham. Mentre que per l'anglès havien d'oferir més de 100 milions d'euros, amb el Wolverhamtpon podrien arribar a un acord per una xifra inferior als 50 milions d'euros.

Actualment, la cursa per Bellingham la lidera el Reial Madrid

Amb aquest context, qui ara mateix està millor situat per emportar-se Jude Bellingham és el Reial Madrid. Juntament amb Liverpool, el club madrileny era el club que des d'abans del Mundial de Qatar més interès havia mostrat pels serveis del jugador del Borussia Dortmund. Ara, estaria a prop d'arribar a un acord contractual amb el futbolista anglès. No obstant això, en les últimes setmanes, com era d'esperar, han aparegut nous pretendents per al de Birmingham.

Bellingham Acuña Champions / Foto: Europa Press
Bellingham protegint una pilota davant d'Acuña en la Champions League / Foto: Europa Press

I és que Bellingham també és a l'agenda del Manchester City, un club que mai no ha mostrat tenir problemes econòmics. A Alemanya ja parlen que el preu del traspàs es podria acostar als 120 milions d'euros, un preu que el club entrenat per Pep Guardiola no tindria problemes per afrontar-lo. D'aquesta manera, encara que el futur del capità del Dortmund continua sent incert, a poc a poc es van descartant alguns clubs i les destinacions es van delimitant cada vegada més.