El Manchester City ha superat el Newcastle per la mínima en la quarta jornada de la Premier League (2-1). Un golàs de Kyle Walker a l'inici de la segona part ha estat suficient per emportar-se els tres punts i seguir l'estela dels equips de la part alta de la classificació. Tot i la victòria a l'Etihad Stadium les sensacions dels locals no han estat les dels primers partits de la temporada.

La quarta jornada de la Premier es presentava assequible per al Manchester City, que rebia un Newcastle que tan sols havia sumat un punt, al camp del Cardiff. Els de Pep Guardiola necessitaven sumar si no volien veure com el Liverpool i el Chelsea, amb quatre victòries, començaven a obrir forat. Tot i l'onze ofensiu del City, amb Silva, Mahrez, Sterling, Gabriel Jesús i Agüero, superar al conjunt de Rafa Benítez no ha estat una tasca fàcil.

Els equips petits es fan grans

Potser avançar-se tant d'hora ha perjudicat els citizens. Al minut set, després d'una sortida decidida dels locals, Raheem Sterling ha convertit el primer gol del partit amb un xut creuat des de fora de l'àrea. Però els equips petits es fan forts quan juguen amb un rival d'entitat, una màxima extrapolable a moltes altres competicions. El Newcastle no ha fet cas del gol encaixat i s'ha proposat complicar la vida al seu rival. Al minut trenta, Yedin ha rematat des del punt de penal una centrada plana de Rondón. Primera ocasió per a les 'garses' i primer gol. Efectivitat pura i dura.

L'empat ha provocat incertesa i errors en el City. I tal com ha acabat la primera part ha començat la segona. Els de Guardiola han necessitat a Kyle Walker per desembussar un partit que no semblava gens controlat, tot i conservar la possessió i proposar els atacs. El lateral anglès ha utilitzat la seva gran virtut: el xut llunyà. Una fuetada potentíssima des de la frontal de l'àrea per fer el seu primer gol amb el City. Justament el que el seu equip necessitava.

Però els citizens​ no se'n fiaven i feien mèrits pel 3-1. El Newcastle, sabedor que si es mantenia ferm disposaria d'una ocasió per a l'empat, tampoc s'ha rendit. Tot i l'esforç, els de Benítez no han estat capaços d'aconseguir el que hagués suposat un punt importantíssim. El City, per la seva banda, no ha tancat el partit i ha provocat que l'Etihad acabés demanant l'hora i celebrant el resultat final.