La Fórmula 1 està sumida en un constant anar i venir de rumors amb una Silly Season molt moguda de cara a 2025. El sorprenent, i històric, fitxatge de Lewis Hamilton per Ferrari ha alterat l'estabilitat de la graella i ha donat lloc a multitud d'informacions que situen diversos pilots en diferents equips. Com no pot ser de cap altra manera, els que acaben contracte a finals de la present campanya, són els que són en el centre de la diana, i Fernando Alonso i Carlos Sainz són alguns dels protagonistes.

De moment, l'asturià no té assegurada la seva continuïtat a Aston Martin, ja que està pendent de decidir si seguir en la Fórmula 1, o, al contrari, posar punt final a la seva carrera. La decisió final dependrà del rendiment del AMR24, que de moment està molt per sota de la qual cosa exigeix el bicampió del món, i de les portes que se li obrin el 2025. El madrileny, després de la clatellada que li ha donat Ferrari, continua sense seient per a l'any que ve, però la seva actuació a Bahrain, on va acabar tercer, li ha obert diverses portes.

Carlos Sainz podi Bahrain / Foto: EFE - Ali Haider
Carlos Sainz celebrant el podi de Bahrain / Foto: EFE - Ali Haider

Wolff es reuneix amb la família Sainz per tancar la seva arribada

De fet, un dels seients que sonava per a Alonso, cada vegada està més lluny per l'aparició de Sainz. I és que Mercedes vol el madrileny per ocupar el buit que ha deixat Hamilton després de la seva marxa a Ferrari, en la qual cosa acabaria sent, en cas de concretar-se, un intercanvi de cromos. Una possibilitat que sempre ha estat allà, com ha reconegut el mateix pilot, però que va semblar esfumar-se davant d'unes declaracions de Toto Wolff, que feien entendre el seu interès per Fernando Alonso.

Però ara, tot sembla haver canviat. Les càmeres de DAZN van captar unes imatges durant l'últim Gran Premi, a l'Aràbia Saudita, que bé poden significar una negociació per tancar l'arribada del, encara, pilot de Ferrari cap a la marca alemanya. Malgrat ser baixa per una apendicitis, Carlos Sainz, va ser un dels protagonistes, perquè el cap d'equip de Mercedes, Carlos Sainz Sr. i Carlos Oñoro, agent i cosí de Smooth Operator, es van reunir en l'hospitality de la marca alemanya.

Sainz s'apropa a Mercedes

Bé podria entendre's com una mostra d'afecte de Wolff cap a Sainz per la seva recent operació, no obstant això, la reunió es va fer a porta tancada i a les instal·lacions de Mercedes. Una situació que fa pensar en una negociació per convertir Sainz en el company de George Russell. Recordem que el madrileny és agent lliure, per la qual cosa no és cap ximpleria pensar que estan provant d'apropar postures per tancar l'arribada del pilot de Ferrari a les fletxes platejades.

De moment, no hi ha hagut declaracions sobre això ni ha transcendit el contingut d'aquesta. No obstant això, des de l'anunci del seu adeu de Ferrari, Sainz sempre ha reconegut voler escoltar totes les ofertes que li arriben, amb tal de prendre la decisió correcta per al seu futur.