Carlo Ancelotti ha passat de ser el focus de les crítiques al Reial Madrid a convertir-se en l'entrenador ideal pel projecte, després de la remuntada èpica davant el Manchester City. L'entrenador italià havia rebut dures crítiques pel seu estil de gestionar la plantilla, realitzant poques rotacions a les seves alineacions. No obstant això, l'equip ha arribat al tram crucial de la temporada en bona forma.

L'estil d'Ancelotti, qüestionat tota la temporada

El tècnic del Reial Madrid ha decidit comptar amb 14-15 futbolistes per la present temporada. Amb aquests jugadors ha guanyat la Lliga i s'ha plantat a la final de la Champions League. La resta de la plantilla ha tingut molt poc protagonisme en les alineacions de 'Carletto'. No obstant això, sempre han estat a punt quan ha calgut: Ceballos i Vallejo en són un exemple, en l'eliminatòria contra el City.

Carlo Ancelotti EFE
Carlo Ancelotti, a la banqueta del Santiago Bernabéu / EFE

El peculiar estil d'Ancelotti va aixecar certes crítiques a mitja temporada, però el bon rendiment de l'equip a la Lliga i la sorprenent classificació per la final de la Champions van portar l'afició i la premsa a confiar en la mà esquerra de l'italià. L'ex entrenador de l'Everton, entre altres equips, ha desvelat que, un cop acabi la seva etapa al Reial Madrid, és molt probable que deixi d'entrenar.

Un cop deixi el Madrid, acabarà la seva carrera

Ancelotti, de 62 anys, diu que se sent molt estimat i feliç al Santiago Bernabéu i que, si pogués, "em quedaria fins als 80 anys". És conscient que la seva etapa a la banqueta blanca té data de caducitat, per això confessa que "no hi ha millor club al món que el Madrid. És impossible que un projecte posterior em motivi més que aquest". Amb molta probabilitat, quan tanqui la seva segona etapa a la capital espanyola, deixarà d'exercir.

Carlo Ancelotti Real Madrid EFE
Carlo Ancelotti, donant indicacions a l'Etihad Stadium / EFE

'Carletto' ha admès que té moltes coses pendents per fer, un cop deixi de ser entrenador de futbol. "Un cop plegui, tinc viatges pendents per fer amb la meva dona, així com vull gaudir dels meus nets", ha explicat Ancelotti. "No hi ha un lloc millor per acabar la meva carrera. Vull quedar-me aquí molts anys i després dedicar-me a ser pare, avi i aficionat", ha declarat l'entrenador del Reial Madrid. Ancelotti viu i sent amb força l'entitat blanca.

Al ser preguntat per com es definiria a ell mateix, l'ex tècnic del PSG ha declarat que es considera una persona tranquil·la, que té la sort de dedicar-se professionalment al que li agrada. No obstant això, ha admès que no és un "obsessionat del futbol", encara que sí que és la seva "principal passió". Al Reial Madrid li espera una apassionant final de Champions League contra el Liverpool i Ancelotti té ganes de tancar la present temporada amb bon sabor de boca.

 

Imatge principal: Carlo Ancelotti, amb rostre seriós / EFE