El Reial Madrid és una de les marques més globals que hi ha a tot el planeta. A gairebé tots els racons del món, hi haurà un nen o una nena amb la samarreta blanca i l'escut madridista al pit. Perquè els clubs de tal magnitud, són molt més que això. Són empreses enormes, i gegants del màrqueting, que intenten que qualsevol moviment els pugui repercutir positivament en el major nombre d'aspectes possible. Perquè si les coses van bé en un club, també es veuen beneficiades totes les marques que ronden al voltant. Al Reial Madrid, una d'elles és Adidas.

Cristiano Ronaldo, a desgrat al Manchester United

La marca alemanya vesteix el Reial Madrid, i vol que als blancs els vagi bé. A més, també somien unir-los de nou a una altra marca enorme com és Cristiano Ronaldo. Perquè el portuguès, malgrat vestir a títol individual la marca rival, Nike, és un reclam enorme per als milions de fans al voltant del món, i si tornés a lluir el 7 en el Reial Madrid, les samarretes es vendrien soles. Aquests rumors tenen més sentit després que en les últimes setmanes hagi estat en boca de tots que CR7 estigui com a boig per abandonar el Manchester United.

Cristiano Ronaldo Manchester United aplaudint Europa Press
Cristiano Ronaldo, en un partit amb el Manchester United / Foto. Europa Press

A l'equip anglès no jugarà la Champions, i s'ha declarat en rebel·lia. En el primer partit de lliga, aquest cap de setmana passat, Erik ten Hag el va deixar a la banqueta i va recórrer a ell anant 0-2 per sota, a casa i contra el Brighton, en un partit que va acabar 1-2. La relació, ara com ara, està gairebé trencada entre el futbolista i el club. I això no agrada gens a Adidas. Perquè l'equip d'Old Trafford també vesteix d'Adidas, però amb el mal ambient existent durant tot l'estiu, els seguidors del United al voltant del planeta no s'han gastat els seus diners per comprar la samarreta amb el 7 a l'esquena i el nom de Ronaldo.

Ancelotti no el vol en el Reial Madrid

A la marca germànica no li interessa un Cristiano desganat a Manchester, i el seu retorn al Reial Madrid seria un cop mediàtic inigualable. Si econòmicament fos una cosa viable, Florentino Pérez no ho descartaria, ja que ell, home de negocis, sap que podria ser molt beneficiós, en tots els sentits, però hi ha un home que s'hauria oposat, Carlo Ancelotti.

Cristiano Ronaldo final Champions Reial Madrid Liverpool Efe
Cristiano Ronaldo, en un dels seus partits amb el Reial Madrid / Foto: Efe

El tècnic italià no vol introduir al seu vestidor un jugador de la magnitud del portuguès, amb un ego i una aura difícil de gestionar, com s'està veient. Encara que continua sent un golejador, Carlo Ancelotti és el vigent campió de la lliga espanyola i d'Europa, i s'ha guanyat el crèdit perquè la seva opinió sigui presa molt en compte. Per això, CR7 no tornarà a Madrid. Almenys, no al Santiago Bernabéu. Al Metropolitno? Pot ser.