Més de 8.000 aficionats culers lluiran els colors blaugrana a la final de la Women's Champions League. Un viatge massiu per donar suport al Barça femení a Eindhoven. L'any passat a Torí els seguidors culers ja van omplir el Juventus Stadium i aquest any ho tornaran a fer al Philips Stadion.

Els culers viatgen cap a Eindhoven

Però encara queden unes hores perquè la pilota comenci a rodar. Mentrestant, els aficionats del Barça van arribant a la ciutat neerlandesa d'Eindhoven i van tenyint els carrers del color blaugrana. No hi ha competència amb el Wolfsburg, l'altre finalista, perquè els seguidors alemanys encara no han fet acte de presència.

 

Ja aquest passat dijous algunes desenes d'aficionats del Barça van rebre l'equip blaugrana a l'hotel de concentració. Però aquest divendres ja han arribat bastants més aficionats. Gran part d'ells han optat per fer-ho amb avió.

Però està previst que la gran majoria de culers arribin aquest mateix dissabte poques hores abans de la final. Un bon número arribarà a primera hora del matí amb els busos que ha posat el Barça. Però també arribaran més culers amb avió o amb tren, ja que bastants seguidors del Barça han optat per volar fins a alguna ciutat propera. Un viatge obligat per veure guanyar el Barça i sumar la segona Champions femenina de la història del club blaugrana.

@elnacionalcat ❤️💙 Les aficionades del Barça femení ja viatgen cap a Eindhoven per donar suport a l’equip! #elnacionalcat #eindhoven #championsleague2023 #barçafans ♬ original sound - El Nacional.cat

Festa blaugrana a Eindhoven

Però més enllà de tots els aficionats que arribaran, centenars de culers ja estan omplint els carrers d'Eindhoven. La multiplicació respecte aquest dijous ha estat considerable. I això no ha fet més que començar. Moltes samarretes del Barça, moltes bufandes, però encara més persones parlant en català. La millor demostració que els seguidors del Barça ja han aterrat en massa.

Per tant, mica en mica va canviant el color d'una ciutat d'Eindhoven que vivia molt tranquil·la fins aquest divendres. Fins i tot, les jugadores s'han fet fotografies i han firmat autògrafs als aficionats que esperaven a l'entrada del seu hotel. I ja el dissabte encara patirà més l'onada culer i també alemanya.

 

Si els habitants d'Eindhoven pensaven que amb el final de l'Eredivise ja no hi haurien més concentracions al Philips Stadion, ara queda l'última gran cita a la ciutat. La final de la Women's Champions League es juga en una ciutat que viurà per primera vegada una gran final europea de futbol.