Eduardo Camavinga està sent sense cap tipus de dubte una de les notícies més positives de la present temporada en el Reial Madrid. Després d'un primer any realment esperançador, en el qual va demostrar tenir unes qualitats increïbles, i un potencial sense límits, aquest curs estava obligat a fer un pas al capdavant. Necessitava acabar de confirmar-se com a titular indiscutible, i deixar de ser un revulsiu, que va ser el rol que va tenir a l'anterior campanya.

I encara que en els primers mesos va mostrar un nivell bastant irregular, tot va canviar després del Mundial de Qatar. Perquè s'ha convertit en una peça indispensable per a Carlo Ancelotti, protagonitzant actuacions molt destacades, i complint en totes les posicions que li ha tocat ocupar, ja sigui en el centre del camp o en el lateral esquerrà. Un rendiment que ha obtingut la seva recompensa, ja que ha jugat pràcticament tot.

'Carletto' ha apostat pel '12' en els moments més importants, com en els Clàssics davant el Barça o en l'eliminatòria de vuitens de final de la Champions League contra el Liverpool, i ell ha respost a la confiança sent del millor de l'equip. Però, com és lògic, això ha provocat que hi hagi víctimes col·laterals, i en el seu cas, el gran damnificat és Aurelien Tchouameni. Perquè ha hagut de conformar-se amb ser suplent habitual.

Malgrat que va ser una aposta personal de Florentino Pérez, pagant 100 milions d'euros a l'AS Mònaco a l'anterior mercat estival, s'ha vist superat per Camavinga. No es pot dir que l'ex del Girondins de Burdeos hagi jugat malament quan li ha tocat saltar a la gespa, però s'ha vist superat pel seu compatriota en tots els aspectes. I això ha provocat que en el Santiago Bernabéu comencin a replantejar-se la seva situació.

Perquè és evident que no poden permetre's el luxe de tenir a un crac que va costar tants diners a la banqueta. Així que no descarten donar-li sortida en cas de rebre una proposta prou interessant...

Tchouameni, amb un preu fixat de 70 'quilos'

Sent més exactes, 70 'quilos' és la quantitat mínima que al Madrid acceptaran per pensar en la venda de Tchouameni. Volen recuperar gran part de la inversió que van realitzar, i ja han aparegut els primers pretendents per al centrecampista de tan sols 23 anys.

Liverpool, Paris Saint-Germain, Chelsea, Manchester United o Arsenal són alguns dels admiradors que no perden de vista el seu cas.