Ousmane Dembélé surt amb el cotxe de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i es queda atrapat en un petit embús format per un semàfor. Uns aficionats que es troben allà esperant als jugadors se li apropen i, aprofitant que l'extrem francès té les finestres baixades intenten cridar l'atenció de Dembélé, que encara que els mira de reüll no els fa massa cas. "Quin golàs, Dembélé", amb referència al seu gol contra el Betis, li diu un. "Vive la France", li diu un altre. Davant de tant passotisme de Dembélé, un aficionat aconsegueix, per fi, l'atenció del jugador del Barça. "Ets boníssim Dembélé... al FIFA".

El futbolista, amb cara de pocs amics, aixeca el seu dit polze fins que, per fi, la llum del semàfor passa a verd i se'n va.

Dembélé, un fan reconegut dels videojocs i, sobretot, del FIFA

El troleig a Dembélé no ha tardat a fer-se viral a les xarxes socials, on les bromes s'han disparat, sobretot perquè és més que coneguda l'afició d'Ousmane Dembélé pel FIFA, el videojoc de futbol d'EA Sports.

Com a curiositat, afegir que Dembélé, al videojoc, té una valoració de 83 sobre 100. L'extrem francès destaca en velocitat (92) i driblatge (82), mentre que va fluix en físic (56) i nivell defensiu (36).