Philippe Coutinho ha estat l'autèntic heroi de l'àmplia victòria dels brasilers a Haití per 7-1. El migcampista del Liverpool feia un hat-trick en el gran partit del Brasil contra un rival clarament inferior.

Des de bon inici amb dos gols del migcampista del Liverpool, el Brasil esvaïa qualsevol dubte creat en el primer partit. El joc combinatiu i les arribades se succeïen. Alves participava amb l'assistència d'un dels gols i els de Dunga semblaven feliços sobre el terreny de joc.

Amb el 5-0, Haití aconseguia el gol de la consolació. Més que un gol, ha estat una victòria per als aficionats haitians. I abans d'acabar el partit, el jugador del partit, Coutinho, aconseguia fer amb un golàs el definitiu 7-1 i completar el seu triplet de gols.

Una victòria dels brasilers que els permet ser líders de grup amb quatre punts, empatats amb Perú, però encara no tenen decidida la classificació.

Empat entre Equador i Perú

En l'altre partit del grup les coses han estat més igualades. Gran partit de futbol que dóna més valor a la Copa Amèrica. Amb només dotze minuts els peruans ja guanyaven per dos gols a zero. Un partit que s'ha posat molt de cara per al Perú, però que Equador ha sabut contrarestar.

Els Equatorians han aconseguit marcar l'1-2 abans de la mitja part, i al 47 feien el definitiu 2-2. Quaranta-cinc minuts sense gols, però amb un bon futbol. Les dues seleccions ho han intentat, però la falta d'encert en els últims metres han deixat la repartició de punts.